Inför: Kalmar FF – Trelleborg

1 juli, 2011 |

Dags för säsongens åttonde hemmamatch på Guldfågeln Arena

Dags för säsongens åttonde hemmamatch på Guldfågeln Arena

I morgon, lördag, är det dags för match i allsvenskans 15:e omgång. För Kalmar FF:s del så innebär det att den åttonde matchen skall spelas hemma på Guldfågeln Arena och för motståndet svarar Trelleborgs FF. Matchen döms av Daniel Stålhammar från Landskrona med Mehemet Culum och Christian Andersson som assisterande. Fjärdedomare är Jonas Karlsson från Målilla.

Matchen startar klockan 16:00 och biljettluckorna i det sydvästra hörnet av arenan öppnar klockan 14:00. Biljetter till matchen kan du köpa här på hemsidan ända fram till matchstart – du skriver enkelt ut din biljett på skrivaren där hemma och du väljer även exakt den plats på arenan du vill ha. För er som skall stå i Kalmar FF:s klack så är det köp på arenan mot uppvisande av medlemskortet i Supporterunionen som gäller om ni inte beställt era biljetter via kansliet i förköp. TFF:s supportrar som skall stå på Borta stå köper sina biljetter via hemsidan.
Kalmar Turistbyrå vid gästhamnen säljer som vanligt biljetter till våra matcher och de har öppet 10:00-15:00 på lördagar.

Som vanligt så bjuder FF-kidz på evenemang inför matchen och i morgon gästar Clownen Mike arenan och vill man bekänna färg så kan alla barn få schysst ansiktsmålning vid FF Kidzplatsen (södra andraplanet vid Barometerns Familjeläktare)! Så se till att vara på Guldfågeln Arena i god tid och ta del av allt det roliga som händer innan matchen.

A-truppen har nyligen avslutat det sista träningspasset inför matchen och Nanne har tagit ut den 19-mannatrupp som är aktuell för spel. Saknas gör Paulus Arajuuri och Markus Thorbjörnsson som båda är skadade. Truppen är den samma som senast mot Norrköping så när som på en position där Paulus utgår och in kommer Hampus Bohman.

Nanne Bergstrand inför matchen
– Det här är en svårare match än vad folk runt omkring oss förstår. Trelleborg är ett lag som tillhör toppen när det gäller gjorda mål men har även släppt in mycket mål på slutet.
Det är viktigt att vi fortsätter vara bra på att äta oss in i matcherna och på det viset får till en bra prestation över 90 minuter.

Truppen mot Trelleborgs FF  
  1. Petter Wastå 
  4. Erik Israelsson
  5. Tobias Carlsson 
  7. Kristoffer Fagercrantz
  8. Henrik Rydström
  9. Stefan Larsson
11. Abiola Dauda
12. Daniel Sobralense 
17. Daniel Mendes
18. Johan Bertilsson
19. Ricardo Santos 
23. Mattias Johansson
25. Tobias Eriksson
26. Emin Nouri
28. Marcel Sacramento
29. Hampus Bohman 
30. Ludvig Öhman
34. Måns Söderqvist
99. Etrit Berisha

OBSERVERA att Guldfågeln Arena numera öppnar en timme innan match, klockan 15:00. För medlemmar i Kalmar FF som skall besöka vår medlemspub så är det dock två timmar innan som gäller precis som vanligt. Ni tar er in till puben via evententrén på östra långsidan, missa inte att ta med dig ditt medlemskort och din matchbiljett. Kom i tid för att undvika köer vid insläppen och vid biljettförsäljningen.

Tänk också på att parkeringsmöjligheterna runt Guldfågeln Arena är begränsade och vi rekommenderar i första hand andra färdsätt än till bil till arenan. Om du måste ta bilen till matchen så hittar du information om parkering m.m. under menylänken Guldfågeln Arena, bästa parkeringen hittar du vid Gastens träningsanläggning norr om arenan. Följ anvisningarna när du parkerar så löser sig parkeringsfrågan i lugn och ro.

Väljer du lokaltrafiken så rekommenderas buss 404 från Kalmar C till Hansa City. Från Hansa City är det sedan gångavstånd till Guldfågeln Arena.

Entrén vid sektionen I/K (östra läktaren) kommer att hålla öppet om du behöver lämna arenan under matchens gång eller kommer efter matchstart.

Kalmar FF:s medlemspub, belägen på den östra läktaren, öppnar portarna två timmar innan avspark och kommer hålla öppet under hela matchen. Glöm ej ditt medlemskort och matchbiljett som måste uppvisas i entrén till puben.

Glöm inte heller att titta förbi någon av våra två souvenirbutiker på arenan. Huvudbutiken ligger vid biljettkassorna (sydvästra hörnet) och den andra ”matchbutiken” vid glasentrén på den östra läktaren. Välkomna in och handla från vårt digra sortiment av rödvita souvenirer. Butiken vid kansliet öppnar två timmar innan matchstart och butiken på östra sidan öppnar när arenan öppnar.

Kalmar FF Ungdom säljer 50/50-lotten (halva potten) där varje lott kostar 20 kronor. Lotterna säljs vid entrérna och runt om på läktarna i halvtid. Hälften av den totala omsättningen går tillbaka till en ensam vinnare och den andra hälften stöttar Kalmar FF:s ungdomsfotboll. Vinnaren presenteras i högtalarna i andra halvlek.

Ladda gärna ner vårt matchprogram inför matchen.

Kalmar FF hälsar alla besökare välkomna till Guldfågeln Arena och lördagens match mot Trelleborgs FF

Annons