Information från klubbchefen inför måndagens allsvenska premiär

8 april, 2021 | Nyhet

Fyra dagar kvar till Allsvenskan och det är med spänd förväntan som vi ser fram emot premiären. Samtidigt är det speciella tider i vårt samhälle där man inte vet hur nästa vecka ser ut. Vi måste alla anpassa oss efter den pandemin som råder.

Under 2020 saknade vi något på matcherna som gjorde att stämningen inte blev vad den brukar vara. Vi saknade er!

Nu inför första matchen är läget fortfarande ansträngt i vår närregion och vi har de senaste dagarna varit i kontakt med vårt lokala smittskydd som gav oss följande information:

  • Besvärligaste smittläget kanske någonsin i vår region just nu.
  • Vi förespråkar att man minimerar att träffa andra utanför egna hushållet.
  • Allt som kan ska göras digitalt.

Vi hade sett fram emot att välkomna er till matchen mot Östersund men utifrån rådande läge kan vi tyvärr inte göra det. Smittläget, dialogen med det lokala smittskyddet samt de restriktioner som Folkhälsomyndigheten satt upp gör att vi inte kan göra detta.

Vi följer utvecklingen varje dag och hur det blir nästa match får vi återkomma med. Samtidigt arbetar vi hårt för att säkerställa att vi skyddar våra spelare och personal genom att stänga ner Guldfågeln Arena maximalt, vilket så klart inte känns bra men nödvändigt. Personalen jobbar just nu i skift för att få ner antalet människor som vistas på arenan samtidigt. Allt för att vi skall kunna ställa bästa möjliga lag på planen på måndag samt att skydda alla som arbetar inom Kalmar FF.

Vi hoppas på förståelse för detta och har ni frågor rörande detta så är ni välkomna att kontakta mig.

Ta hand om er!

Med vänlig hälsning

Markus Rosenlund
Klubbchef Kalmar FF
markus@kalmarff.se

Annons