Information från Supporterunionen inför Mjällby-resan

15 oktober, 2021 | Nyhet

Information från Supporterunionen
Viktig information till Mjällby-resenärer! Nu närmar vi oss söndag, matchdag och nästa steg i jakten på en Europa-plats. Med det största bortaföljet sedan vi mötte Väderstrecket 2013 finns en hel del att hålla reda på. Här följer därför lite matnyttig information för resenärer till Listerlandet.

Till er som åker med KFFSU:s bussar
Vi har fått klartecken att bussarna kan ställas upp inne på Kalmar C, vi flyttar alltså in påstigningsplatsen från Stationsgatan in till Kalmar C och hållplatserna längs med järnvägsspåret. Sista linjebuss lämnar klockan 11.30, därefter kommer bussarna köras fram. Påstigning sker genom framdörren. Det råder fri placering på bussarna, vi rekommenderar därför att man ställer sig tillsammans med den/de man vill åka med inför påstigning. Man åker på samma buss och plats på hemväg som på ditväg. Kom i tid! Senast klockan 11.30 vill vi ha samtliga på plats längs hållplatserna. Bussarna rullar klockan 11.45. Bussarna är numrerade från 1-5, varje buss har en bussvärd från KFFSU. Vänligen lyssna på dennes instruktioner. Betalning av resan sker som vanligt ombord enligt instruktioner från bussvärden. I allra möjligaste mån ber vi er att använda Swish. Passa gärna på att bli medlem i KFFSU redan innan resan, så får du ett lägre pris. Du blir enkelt medlem här:https://apply.cardskipper.se/jsk

Till samtliga rödvita som tar sig till Strandvallen
KFFSU kommer på bortastå att arrangera ett tifo. Var uppmärksamma på instruktioner och hjälp till! Vi uppmanar samtliga supportrar att till just denna matchen ta med sig sin rödvita halsduk. Vi tror att det kan se ganska fint ut med ca 1000 halsdukar i luften samtidigt! Lyssna på capo (klackledaren/klackledarna)! Delta i sånger och ramsor och låt kortsidan koka!

FRAMÅT, KALMAR!

Övrig information: Ni som åker med Kalmar FF:s buss tillsammans med ideell personal följer den information ni fått skickad till er tidigare. Den bussen kommer avgå från Guldfågeln Arena som tidigare har kommunicerats.

Annons