Information inför bortamatchen mot Jönköpings Södra!

22 september, 2016 |

Information till bortasupportrar inför lördagens match mot Jönköpings Södra!

Biljett

Biljett är bäst att köpa som förköpssbiljett via https://event.webbiljett.se/j- sodra/step/chooseEvent_Sorting.aspx .

Information till bortasupportrar inför lördagens match mot Jönköpings Södra!

Biljett

Biljett är bäst att köpa som förköpssbiljett via https://event.webbiljett.se/j- sodra/step/chooseEvent_Sorting.aspx .

Förköpsbiljett kräver att man skapar en användare och ett lösenord Om du har en smartphone med mejl kopplad kan du få biljetten på mejl och sen vid entrén få visa streckkoden till biljetten via mobilen. Eller så kan du skriva ut biljetten i din skrivare som vanligt. . Biljettförsäljning på plats finns, men med risk för köer.

Arenan

Visitering sker för alla bortasupporters. Kameror finns uppsatta för att motverka negativa händelser på läktaren. På arenan finns ett begränsat antal kiosker. Försäljning av kaffe, godis, och korv samt 3,5 procentig öl. Stadsparkskrogen vid arenan är av skäkerhetsskäl avsett för hemmasupportrar.

Hur du tar dig till Stadsparksvallen

Arenan heter Stadsparksvallen och har address: Skjutsarbacken, Stadsparksvallen Jönköping. Arenan rymmer 6200 personer. Bortasektionen ligger på kortsidan i västerläge. En nyare arena är planerad och ska byggas inom kort. Bortafans går förbi skjutsarbacken ca 100 m och svänger vänster genom en skogsdunge.

Buss nummer 2 märkt med “Hisingsängen” tar er till matchen. Hållplatsen ni ska kliva av vid heter Stadsparken. Tar ca 10 minuter med buss från city. Bussarna avgår ca var tionde minut. Största busshållplatsen är Juneporten och ligger vid O’learys på kartan, rekommenderas om man är större sällskap. Ring gärna Olearys och meddela I förväg om ni kommer dit i större sällskap: 036-12 00 60

Parkering

Som tidigare nämnt är det mycket begränsat med parkering i anslutning till Stadsparksvallen. Från stan går man på ca 20-25 min till Stadsparksvallen. Viktigt att om ni går till arenan, väljer vägen som är markerad på kartan, så inte hemma- och bortasupportrar går samma väg. Det finns bara ett fåtal parkeringsplatser ca 60 stycken vid Stadsparksvallen. Se mer info nedan. Bussar kommer få escort av Polis och då få info om parkering, beroende på antalet bussar som anländer.

Om ni vill äta efter matchen finns bl.a. McDonalds A6 center i anslutning till E4an. Ring gärna och meddela i förväg på tel: 036-30 26 00. 

Annons