Information inför hemmamatchen mot BK Häcken

5 juli, 2021 | Nyhet

Nästa måndag tar Kalmar FF emot BK Häcken i den första hemmamatchen efter återstarten av Allsvenskan. Nedan hittar du svar på de vanligaste frågorna inför evenemanget. Vill du komma i kontakt med oss är det lättaste sättet att mejla oss på info@kalmarff.se då det är hög belastning just nu via telefon.

Hur många personer kommer ni släppa in till återstarten av Allsvenskan?
Cirka 2800 personer kommer vi kunna släppa in på Guldfågeln Arena till måndagens match mot BK Häcken. 

Vilka kommer tilldelas biljetter?
Du som har köpt säsongskort är garanterad en plats på arenan. I övrigt kommer det släppas ett begränsat antal platser till föreningens medlemmar. Information kommer att delges våra medlemmar via mejl.

Är jag garanterad en plats till återstarten om jag köper ett säsongskort?
Ja.

På vilka försäljningsställen kan jag köpa mitt säsongskort?
Du kan bara köpa ditt säsongskort på kalmarff.ebiljett.nu. Observera att dessa säljs, inför BK Häcken-matchen, fram till och med torsdag. Därefter pausas försäljningen för att hinna få ut information till samtliga säsongskortsinnehavare. Försäljningen återupptas sedan efter matchen mot BK Häcken inför matchen mot Djurgårdens IF.

Får jag sitta på den platsen jag har köpt säsongskort till?
I ett första skede kommer du inte att få sitta exakt på den platsen du köpt – detta då vi behöver sprida ut alla så den sociala distanseringen garanteras mellan våra besökare och då kan vi inte garantera att du får sitta på just din plats. Två stolar mellan varje åskådare gäller under hela evenemanget. Sällskap upp till fyra personer tillåts sitta bredvid varandra, kom till arenan samtidigt för att få platser bredvid varandra. När du kommer till Guldfågeln Arena, i samband med matchen, får du information om vilken plats du placeras på. 

Kommer det finnas någon ståplatssektion?
Nej, inte nu i början av återstarten. Alla som har säsongskort på Sydostkurvan kommer sitta på övre Sektion E. Detta gäller tills läget förändrats och vi har möjlighet att öppna upp för ståplats.

Kommer det erbjudas biljetter till bortasupportrar?
Nej.

Kommer man att kunna boka biljetter till övriga matcher redan nu?
Nej. Mer information om biljetter till övriga matcher kommer längre fram.

När öppnas arenans entréer på matchdag? 
En timme innan matchstart. Vi uppmanar alla som ska besöka matchen att komma i god tid till matchen för att förenkla insläppet av åskådare.

Kommer det vara öppet för biljettförsäljning på Sportkontoret och på matchdag i biljettkassorna?
Nej. Köp av biljetter sker endast på kalmarff.ebiljett.nu ifall det finns matchbiljetter kvar att sälja.

Annons