Information inför matchen mot Halmstad BK

12 augusti, 2021 | Nyhet

På lördag 14 augusti 17.30 tar vi emot Halmstad BK och här hittar du som besökare information inför matchen.

Biljetter

Biljetter säljs via kalmarff.ebiljett.nu fram till avspark på matchdag. Notera att du måste trycka i ”ändra plats själv” samt ”välj spridda sektioner” för att själv kunna välja var du vill sitta bland de lediga platserna som är kvar.

Utöver försäljning via hemsidan kommer vi även ha biljettkassa 1 öppen från 2 timmar innan avspark, det vill säga från 15.30, där vi säljer biljetter till enbart sektion D, betalning för dessa biljetter endast via swish. I denna kassa hämtar du även ut dina förbeställda biljetter kopplade till privatkunder. Biljetter till övriga platser säljs via kalmarff.ebiljett.nu För frågor om biljetter, skicka mejl till info@kalmarff.se

Information om hur du som säsongskortsinnehavare ska gå tillväga för att se matchen har skickats ut via mejl. Om du inte fått det mejlet får du gärna kontakta oss på info@kalmarff.se

Service på arenan under match

Under matchen har vi 8 kiosker öppna fördelade över hela arenan. För att undvika allt för lång köbildning rekommenderar vi att du går till kiosken innan halvtidspausen samt att om ni är ett sällskap inte går samlade till kiosken.

Kalmar FFs shop

Vår shop öppnar 11.00 på lördag och är öppen fram till avspark 17.30. Shopen bemannas av våra U19-spelare och dessa är Elion Spahija, Daniel Lagerlöf, Oscar Bouyer och Leon Isa.

Annons