Information inför morgondagens årsmöte

3 mars, 2021 | Nyhet

Imorgon, torsdag, den 4 mars kl. 19:00 bjuder Kalmar FF in till föreningens årsmöte. Med anledning av rådande pandemi hålls mötet digitalt.

Varmt välkomna alla medlemmar att delta på Kalmar FF:s Årsmöte. Här har du som medlem en möjlighet att tycka till och använda din demokratiska rätt som medlem i vår förening. 

Länken för att ansluta till mötet har skickats ut till alla Kalmar FF:s medlemmars e-postadresser. Har du inte fått utskicket om anmälan? Kontakta henrik@kalmarff.se så hjälper vi dig!

Digitalt mötesverktyg Zoom

Mötet kommer att ske via det digitala mötesverktyget Zoom. Nedan följer instruktioner hur du använder verktyget. En länk kommer sedan att skickas till din e-postadress som angetts vid anmälan några dagar innan årsmötet.

Du kommer behöva en dator, Ipad, Iphone eller liknade med webbkamera (för att synas om du vill) och mikrofon för att delta för och använda Zoom.

Två alternativ hur du deltar i mötet

1. Om det är första gången du deltar i Zoom kan du bli ombedd att ladda ner programmet genom att spara Zoomfilen på datorn, vilket kan ta ett par minuter. Du kan behöva acceptera Zooms användningsvillkor samt tacka ja till att delta med din dators video och audio. Så se till att ha gjort klart detta i god tid innan årsmötet startar. 

2. Du kan också på datorn delta i webbläsaren, du kommer få detta som valbart alternativ. 

Är det här ditt första Zoom-möte så finns här är bra kort video om hur du ansluter: https://www.youtube.com/watch?v=PcUgz-j3SPI

Viktigt att du fyller i ditt fullständiga namn när du loggar in så vi kan se alla deltagare och säkerställa röstlängden samt att påbörja inloggningen i god tid till årsmötet.

Under själva årsmötet:

  • För att se alla deltagare, välj Gallery View i Zoom genom att klicka högst upp till höger
  • Även andra ikoner som chatt, mikrofon och videokamera blir synliga samtidigt vid nederkanten. Du kommer se att medlemmarna samlas allt eftersom inloggningen pågår
  • Du använder symbolerna för video och audio för att stänga av eller slå på bild och ljud
  • Tips! Ha din mikrofon avstängd (mute) när du inte pratar i mikrofonen
  • När du väl anslutit och ljud och bild fungerar, så kan du använda stunden fram till mötet börjar till att prata med andra eller sätta videon på vänt och hämta kaffet
  • När mötet startar skall alla vara på plats med videon påslagen


Information inför årsmötet
(Klicka på länkarna nedan för att komma till dokumentet)
Valberedningens förslag till styrelse och revisorer vid Kalmar FF:s ordinarie årsmöte 2021
Föredragningslista
Revisionsberättelse
Årsredovisning och koncernredovisning

Motioner
Motion 1
Motion 2

Mvh
Kalmar FF

Annons