Isak Jansson lämnar Kalmar FF

29 juli, 2022 | Nyhet

Isak Janssons avtal med Kalmar FF, som går ut den 31 juli har, trots stor ansträngning under lång tid, inte gått att förnya. Det innebär att hans tid i Kalmar FF är över för den här gången. Vi tackar Isak för hans tid i föreningen och önskar lycka till framöver.

Isak Jansson värvades av Kalmar FF den 2 maj 2018 och tillhörde till en början U19-laget. Året därpå, närmare bestämt den 1 september, kom den allsvenska debuten i hemmamatchen mot Malmö FF på Guldfågeln Arena. Säsongen 2020 kom även den första starten i Allsvenskan när Kalmar FF tog sig an IFK Norrköping borta i premiären. Totalt har det blivit 67 allsvenska matcher med sju mål och nio assist i Allsvenskan för Kalmar FF. 

Isak Jansson
– Jag anslöt som 16-åring till en ny stad, skola och förening med ett mål. Att få dra på mig KFF-tröjan och spela inför supportrarna ute på Guldfågeln Arena. Min vistelse i Kalmar har gett mig stor lärdom om sporten fotboll. Det var en turbulent tid på ett personligt plan förra säsongen som jag inte önskar mina värsta motståndare någonsin att få uppleva. Under den tiden fanns Kalmar FF där som en varm, stor och trygg familj. Kalmar FF har gett mig många vänner för resten av livet men även bra förebilder som jag ser mycket upp till. Jag vill önska samtlig personal i Kalmar FF och supportrarna ett stort lycka till! Sedan skulle jag vilja tacka:
– Jörgen Pettersson, som var min tränare i U19, för allt du lärt mig ute på planen.
– Jensa Nilsson, som varit med sedan dag ett och alltid funnits där såväl på planen som utanför planen.
– Rasmus Elm, för dina tips och råd. Det är någonting som jag uppskattat väldigt mycket.
– David Bergqvist, som var en stor del i att jag valde att flytta till Kalmar FF som 16-åring.

Annons