Isak Magnusson förlänger kontraktet!

24 juli, 2018 |

Idag blev det klart att Isak Magnusson förlänger sitt avtal med Kalmar FF ytterligare tre år. Under året har han gjort 12 allsvenska matcher för föreningen och även stått för sitt första allsvenska mål. 

Isak Magnusson om avtalet
– Det känns bra att det är klart. Jag trivs väldigt bra i föreningen och det känns skönt att skriva på ett långt avtal. Nu vill jag jobba hårt för att bli ännu bättre. Jag vill fortsätta utvecklas i den här miljön och det var en självklarhet att stanna. 

Idag blev det klart att Isak Magnusson förlänger sitt avtal med Kalmar FF ytterligare tre år. Under året har han gjort 12 allsvenska matcher för föreningen och även stått för sitt första allsvenska mål. 

Isak Magnusson om avtalet
– Det känns bra att det är klart. Jag trivs väldigt bra i föreningen och det känns skönt att skriva på ett långt avtal. Nu vill jag jobba hårt för att bli ännu bättre. Jag vill fortsätta utvecklas i den här miljön och det var en självklarhet att stanna. 

Annons