Ismael och Romario säkrade tre poäng

21 april, 2013 |

Brasilianska premiärmålskyttar gånger två

Kalmar FF:s båda brasilianska nyförvärv Ismael och Romario satte båda sina första allsvenska mål för Kalmar FF i dagens match mot HBK.

Halmstad var annars det lag som inledde aggressivt och med en hör press tryckte man tillbaka KFF. redan efter 24 sekunder tog man också ledningen sedan Stefan Selakovic pricket in 1-0 via Berishas vänstra stolpe.

Kalmar FF tog sig successivt in i matchen och bollinnehavet hade man under första halvlek.

I andra så kom även målchanserna. Romario hade två bra skott på tre minuter från samma position innan Isamel kunde kvitter. Det var en undanrensning som letade sig ut till Ismael som behärskat placerade in 1-1.

Romario fortsatte att ”skjuta in sig” när han i den 68:e minuten fick på ett riktigt fint skott som Stojan Lucic knappt lyckades tippa över ribban.

I den 78:e minuten spelade Daniel Mendes fram Emin som löpte på djupet, Emin skickade in bollen till Romario som elegant tryckte in 2-1 otagbart för Lucic.

Tre poäng borta mot Halmstad och vänt underläge bådar gott inför lördagens familjefest hemma på Guldfågeln Arena när Åtvidabergs FF kommer på besök.