”Jag tappade synen och det sved i ögonen”

24 oktober, 2016 |

Mahmoud Eid, du fick en otäck smäll mot huvudet igår mot BK Häcken, hur är det med dig idag?
– Det är bättre idag, bara lite smärta på området jag fick smällen. Men inga inre känningar.

Hur kände du dig under matchen efter att du fick smällen?

Mahmoud Eid, du fick en otäck smäll mot huvudet igår mot BK Häcken, hur är det med dig idag?
– Det är bättre idag, bara lite smärta på området jag fick smällen. Men inga inre känningar.

Hur kände du dig under matchen efter att du fick smällen?
– Jag fick ont direkt, väldigt ont. Men det kändes ändå som att jag kunde fullfölja. Efter ytterligare ett par minuter så började jag tappa synen och det började svida ordentligt. Då kände jag det var läge att kliva av. Det blev bara värre när jag gick in i omklädningsrummet. Ju längre kvällen gick sen så blev det bättre. Och idag mår jag bra. 

Du har suttit på bänken de senaste matcherna och fick återigen chansen i startelvan. Hur kändes det att vara tillbaka?
– Det var väldigt skönt att vara tillbaka. Jag har kämpat hårt den senaste tiden och kände att jag hade förtjänat det. Jag hoppas nu att jag får fortsatt förtroende så att jag kan hjälpa laget till fler vinster. 

Om vi tittar på din egen insats under gårdagen, är du nöjd med det du presterade?
– Helt ok, jag spelade i en lite annorlunda roll än vad jag gjort tidigare. Det var längesen jag spelade fulla matcher, så det känns att man inte kommer in rätt i alla situationer. Men på det stora hela så tycker jag att det funkade bra. Jag jobbar hårt för laget och är delaktig i målen. Det kändes som att jag var på gång i andra halvlek men då kom skadan.

Nu blickar vi framåt mot onsdagens match mot Gefle IF. Är känslan idag att du kan spela trots smällen mot huvudet igår? 

– Jag känner mig redo och tror att jag kan spela.

Ni möter ett lag som måste vinna för att undvika nedflyttning. Vad tror du vi kommer få se för typ av match?

– Känslan är att det kommer bli en tuff match mot ett Gefle som verkligen behöver poäng. Vi kommer få möta ett tufft lag som jobbar hårt för varandra. Det blir en svår nöt för oss att knäcka. Om vi fortsätter att rulla boll som vi gjort de senaste matcherna så tror jag att vi vinner. Men det kommer krävas hårt arbete i 90 minuter.  

 

Annons