Jens Karlsson inför HB Köge: ”Offensivt vill jag se att vi är lite rejälare”

26 januari, 2024 | Nyhet

Imorgon, lördag, åker Kalmar FF till Malmö IP för att möta danska HB Köge. En 20-mannatrupp är kallad till matchen som startar kl.13:00.

Kalmar FF:s assisterande tränare Jens Karlsson inför matchen om…

Förväntningarna på matchen
– Förväntningarna är att vi ska ta steg framåt i vår prestation och att vi skakat av oss lite av rosten man såg senast. Rent spelmässigt hoppas vi få se ett aggressivt och kompakt Kalmar som försöker pressa Köge så mycket som möjligt. Offensivt vill jag se att vi är lite rejälare och tuffare i motståndarnas straffområde än senast. Samt att vi klarar av att lösa Köges press i vår speluppbyggnad på ett bra sätt. Tempot i matchen kommer helt säkert vara något hack upp jämfört med senast, så allt vi gör måste gå lite fortare. 

Läget i truppen
– Läget i truppen är bra. Någon spelare som saknades senast är tillbaka vilket så klart är positivt. Sen får vi se lite hur mycket de olika spelarna är redo för imorgon och hur speltiden fördelas. 

Motståndaren HB Köge
– Min bild av dem är att det är ett fysiskt spelande lag. De löper mycket både defensivt och offensivt och gillar normalt att pressa högt och så mycket de kan. Offensivt spelar de framåt så snabbt de kan och mycket in bakom motståndarens backlinje. Vi ser fram emot en rolig och intressant match. 

Truppen mot HB Köge
1. Samuel Brolin
2. Axel Lindahl
3. David Olafsson
4. Vince Osuji
5. Melker Hallberg
6. Rasmus Sjöstedt
7. Kevin Jensen
10. Simon Skrabb
14. Leon Isa
18. William Andersson
20. Jacob Trenskow
22. Ville Nilsson
23. Robert Gojani
24. Wilmer Andersson
25. Rony Jansson
26. Arash Motaraghebjafarpour
28. Arvin Davoudi-Kia
29. Romario
30. Jakob Kindberg
39. Lars Sætra

Ej tillgängliga för spel: Johan Karlsson, Carl Gustafsson, Casper Andersson

Kalmar FF- HB Köge
Malmö IP, lördag 27 januari kl.13.00

Annons