Johan Arvidsson lånas ut till Oskarshamn

19 mars, 2021 | Nyhet

Idag blev det klart att Johan Arvidsson lånas ut till Oskarshamns AIK från och med måndag, den 22 mars.

Jörgen Petersson, Sportchef Kalmar FF
– Johan hade en väldigt bra höst i Oskarshamns AIK under fjolåret där han dominerade matcher i divison 1 och utvecklades på ett bra sätt. Det gjorde att han kom tillbaka till vår A-trupp under våren. Vi tror att han kommer stärkas ytterligare med kontinuerlig speltid på seniornivå i division 1. Oskarshamns AIK är en väldigt bra miljö för att fortsätta den utvecklingen framåt.

Johan Arvidsson
– Jag var väldigt nöjd med den höstsäsongen jag gjorde under 2020 hos Oskarshamns AIK och har nu haft en uppstart under försäsongen med A-truppen i Kalmar FF. Där jag befinner mig i karriären behöver jag kontinuerlig speltid och känner själv att Oskarshamns AIK är ett väldigt bra alternativ för att ta ytterligare kliv framåt. Jag både tror och hoppas att det kommer ge mig en push i rätt riktning så att jag kan komma tillbaka starkare till Kalmar FF. 

Annons