Jonathan Ring lämnar Kalmar FF

12 januari, 2022 | Nyhet

Idag blev det klart att Jonathan Ring lämnar Kalmar FF för en klubb utomlands.

Jonathan Ring inledde sin tredje sejour i Kalmar FF under säsongen 2021 och stod för en fantastisk säsong. Med åtta mål och nio assist var han en starkt bidragande orsak till Kalmar FF:s sjätteplats i den allsvenska tabellen. Vi vill rikta ett stort tack till Jonathan för hans tid i Kalmar FF och önskar honom lycka till med kommande utmaningar!

Jonathan Ring
– Nu är det dags för mig att återigen säga hej då, för tredje gången. Vi har alla insett att mina hej då aldrig varar för evigt utan snarare är ett tack! Förbered er för god läsning av text. 
Jag skulle aldrig kunna föreställa mig att det skulle bli ett så här bra år, både för mig och för Kalmar FF, när jag skrev på i februari 2021. Eller jo, låt oss vara ärliga, det var precis det jag hoppades på. För jag vet vilken kapacitet jag besitter och behövde bli påmind om det och även påminna mig själv. 
Jag är oerhört glad att jag fått vara delaktig i den fotbollsresan som Kalmar FF har gjort 2021. Från att ha krigat i botten tidigare år till att charma hela Sverige med en underbar fotboll. Vart kommer den här framgången ifrån då? Vi har ett tränarteam som är så sjukt noggranna och aldrig låter oss spelare slappna av. De jobbade bokstavligt talat 24/7 för att vi skulle bli bättre. Det kunde komma sms från Henke mitt i natten. Vi tränade så mycket mer än alla andra lag kan jag lova och med en medvetenhet om varför vi tränade på det vi gjorde. Vi har haft kul hela tiden fastän Henke kunde hålla i två timmar långa teoripass! Tack Jörgen Petersson och Stefan Larsson för att ni övertalade mig en dag i februari i Norrköping i en hotellobby om att ansluta och vara en del av denna resa! Ola Ragnarson, tack för att du ÄR Kalmar FF och fixar allt och alltid hjälpt mig! Tack Rasmus Elm för att du alltid kommer med små råd som gör det lilla extra och för att du alltid höjer och ser mig. Tack till läkaren David Olsson för snabb hjälp när det behövdes. Jag är evigt tacksam för det!

– Tack till Henke Rydström för att jag hittat en glädje till fotbollen som jag bara trodde fanns när man var yngre. Tack för att du gav mig den frihet jag behövde. Tack för att du gav mig Oliver. Vi kunde hitta en fantastisk kemi på fotbollsplanen som jag inte trodde gick. Vi ses i framtiden Sveriges bästa tränare!
Tack till alla supportar som stöttar oss i vått och torrt. Ni är värda guld, sluta aldrig göra det! Det har varit fantastiskt att prata fotboll med er utanför planen och på stan. Tack även till alla som har skrivit till mig privat. Det värmer! 
Tack till alla andra runt föreningen. Ni är grymma! Fortsätt göra det ni gör för det blir bara bättre och bättre nu! 

– Om vi summerar allt? Svaret är att det har varit helt rätt personer på helt rätt plats. Alla har dragit sitt strå och när man inte har orkat har alla agerat som ett lag. Från högsta ledningen till supportrarna har det byggts en laganda där alla delar samma vision men fortfarande har högt i tak för idéer. En modern fotbollskultur helt enkelt och precis som det ska vara. Sist men absolut inte minst. Tack Jörgen för allt du gjort för mig och fortfarande gör! Du har vänt hela Kalmar FF. Fortsätt med det så ses vi! Mot nya äventyr / #11

Annons