Kalmar FF bjuder in Kommunal

14 oktober, 2021 | Nyhet

Som en fortsatt del av Kalmar FFs arbete med att tacka de som jobbat med att på olika sätt tackla de oerhörda konsekvenserna av pandemin är det med stor glädje som vi har möjlighet att bjuda in Kommunals medlemmar som jobbar inom vård och omsorg till matchen mot Norrköping 7 november på Guldfågeln Arena.

Till matchen har Kalmar FF tillgängliggjort en fortsatt avståndsanpassad sektion för Kommunals medlemmar så de kan ta med sig sina nära och kära på en härlig fotbollsupplevelse på Guldfågeln Arena.

Markus Rosenlund, klubbchef i Kalmar FF
– Vi fortsätter vårt arbete med att räcka ut en tacksamhetens hand till de som jobbat inom vård och omsorg under pandemin. Deras insatser har varit oerhört viktiga för de som behöver hjälp oavsett pandemi eller inte i vårt samhälle. Min förhoppning är att de nu får en välförtjänt paus och en härlig fotbollsupplevelse med sina nära och kära här på Guldfågeln Arena när vi tar emot IFK Norrköping 7 november.

Marie Simonsson, ordförande Kommunal Kalmar
– Kommunals medlemmar är en stor och viktig del i Sveriges välfärdsmotor. Vilket blev extra tydligt under pandemin då våra medlemmar var kvar på arbetsplatserna och riskerade både sin och andras hälsa i kampen mot pandemin. Precis som Kalmar FF är hjältar på fotbollsplanen så är våra medlemmar hjältarna i välfärden. Vi är stolta och glada för att vi fått möjligheten att bjuda in våra medlemmar på en spännande kväll på arenan när Kalmar FF möter Norrköping. Ett stort tack till Kalmar FF för deras hyllning till våra medlemmar.

Kommunals medlemmar kommer få tillgång till biljettlänken där ni hämtar biljetter till matchen under nästa vecka.

Kontakt till Kommunal: kalmar.sydost@kommunal.se

Annons