Kalmar FF bjuder in Vårdförbundet

8 oktober, 2021 | Nyhet

Pandemin har påverkat allas liv på olika sätt. Det som för två år sedan togs för givet blev över en natt omöjligt och mitt upp i allt detta har vårdpersonalen stått längst fram i frontlinjen.

Det är därför med stor glädje som Kalmar FF har möjlighet att bjuda in Vårdförbundet och deras medlemmar till matchen mot Varbergs BoIS onsdagen 27 oktober 19.00.

Till matchen har Kalmar FF tillgängliggjort en fortsatt avståndsanpassad sektion för Vårdförbundets medlemmar så de kan ta med sig sina nära och kära på en härlig fotbollsupplevelse på Guldfågeln Arena.

Markus Rosenlund, klubbchef i Kalmar FF
– Det känns fantastiskt fint att få bjuda Vårdförbundets medlemmar på vår match hemma mot Varberg som ett tack för alla de insatser de gjort under pandemin. Vi har alla på olika sätt lidit under pandemin och de som nu får möjligheten att ta med sig sina nära och kära på en härlig fotbollsupplevelse har stått längst fram vid frontlinjen under mer än 1,5 års tid. Samhället i stort är skyldiga all vårdpersonal ett stort tack för deras arbete och från Kalmar FFs sida är detta ett första tack till alla hjältar i vården.

Tora Dahlström, ordförande Vårdförbundet i Kalmar län
Med stolthet och glädje tar vi emot Kalmar FF:s hyllning till Vårdförbundets medlemmar som ger allt i den livsviktiga matchen mot coronaviruset.

Annons