Kalmar FF – FC Dacia

14 juli, 2010 |

Morgondagens EL-kvaltrupp

I morgon, torsdag, är det dags för andra kvalomgången till Europa League att spelas. För Kalmar FF innebär det match hemma på Fredriksskans mot FC Dacia Chisinau från Moldavien klockan 19:30.

Morgondagens EL-kvaltrupp

I morgon, torsdag, är det dags för andra kvalomgången till Europa League att spelas. För Kalmar FF innebär det match hemma på Fredriksskans mot FC Dacia Chisinau från Moldavien klockan 19:30.

Biljettförsäljningen till matchen har pågått i två dagar men ännu finns det gott om platser och dessa börjar säljas klockan 10:00 från luckorna i muren mot Fredriksskansgatan, det går även bra att beställa biljetter via ticnet.se fram till två timmar innan matchstart. Ungdomar under 19 år har gratis inträde och sittplats till matchen, dessa biljetter hämtas ut på Fredriksskans och om du är nära 18-årsgränsen skall du ta med dig giltig ID-handling för att få ut en biljett. Medlemmar i Kalmar FF betalar 180:- övriga betalar 200 :- och då är det entré och sittplats på långsida som gäller.

Vid de senaste två cupmatcherna vi spelat på Fredriksskans så har köerna till biljettförsäljningen varit obefintliga under hela dagen men ca: 20 minuter innan matchstart har mängder av männisjor kommit och köerna har blivit långa. Vi vill därför uppmana er som tänker köpa biljett på Fredriksskans att försöka komma i så god tid som möjligt, försäljningen startar redan 10:00 och pågår sedan utan avbrott fram till matchstart.

Kalmar FF har under eftermiddagen tränat sista passet inför matchen och Nanne Bergstrand har tagit ut den 18-mannatrupp som är aktuell för spel. Inför morgondagen så är det tre spelare med på skadelistan och det är Etrit Berisha, Paulus Arajuuri och Robin Östlind.

Nanne Bergstrand infö matchen:
– I morgon möter vi ett bra lag, bättre än vad jag trodde på förhand. Det innebär att vi måste komma upp i en hög nivå för att kunna ro hem segern. Samtidigt så gäller det att spela med en förståndig offensiv eftersom bortamålsregeln är så viktig i europaspelet.

Truppen mot FC Dacia Chisinau
   1. Petter Wastå
   3. Joachim Lantz
   4. Marcus Lindberg
   5. Tobias Carlsson
   8. Henrik Rydström
   9. Stefan Larsson
11. Abiola Dauda
12. Daniel Sobralense
14. Stefan Ålander
17. Daniel Mendes
18. Johan Bertilsson
19. Ricardo Santos
20. Erik Israelsson
23. Mattias Johansson
25. Tobias Eriksson
26. Emin Nouri
28. Marcel Sacramento
45. Zlatan Azinovic

Morgondagens match sänds inte i någon TV-kanal men vi jobbar för att få till en möjlighet att livestreama matchen i vår Webb-TV, besked om detta kommer under förmiddagen i morgon.

Annons