Kalmar FF förlänger med Rasmus Elm

17 juni, 2016 |

Kalmar FF har idag förlängt kontraktet med Rasmus Elm. Kontraktet sträcker sig året ut. 

Rasmus Elm: Jätteroligt att förlänga kontraktet och det känns kanonbra!  Hoppas att jag kan hålla  mig lite mer frisk och kry så att jag bidra även i fortsättningen.

Kalmar FF har idag förlängt kontraktet med Rasmus Elm. Kontraktet sträcker sig året ut. 

Rasmus Elm: Jätteroligt att förlänga kontraktet och det känns kanonbra!  Hoppas att jag kan hålla  mig lite mer frisk och kry så att jag bidra även i fortsättningen.

Thomas Andersson Borstam: Vi i Kalmar FF är glada då vi har förlängt med Rasmus året ut. Vi får fortsätta jobba med kontinuitet och ser fram emot att skapa resultat och utveckling tillsammans för Kalmar FF.  Rasmus är en stor del i vår process och bidrar både på och vid sidan av planen med sin kompetens och erfarenhet                           

Annons