Kalmar FF med hjärtat Summer Camp!

23 juni, 2020 | Nyhet

Varje år arrangeras en fotbollscamp av Kalmar FF. Istället för att ställa in i år ställer vi om.

Nu på torsdag går Kalmar FF med Hjärtat Summer Camp på Fredriksskans av stapeln för barn och ungdomar i åldern 7-16 år. Här erbjuds möjlighet att testa på fotboll, spela spontanfotbolls-matcher med kompisar, träna individuellt t.ex. skott och dribblingar. Du kan även ta en paus i vår Kids Fans Zone där det finns möjlighet att handla i kiosken. Det är helt gratis för alla deltagare, drop-in under hela dagen och ingen föranmälan behövs. Föräldrarna har ansvar för sina barn.

Några av våra U-19 spelare kommer vara ledare under dagarna och hjälpa till med träning och matcher. Det kommer även vara spelare från A-laget på plats under flera tillfällen under Summer Camp. 

Var: Fredriksskans A-plan
När: Tors-Fre kl.09.00-15.00, vecka 26. Drop-in.
Mån-Fre 09.00-15.00, vecka 27. Drop-in.
Hur: Testa på fotboll, träna individuellt eller spela spontanfotbolls-matcher
Övrigt:
– Vi har kontinuerlig kontakt med Kalmar kommun med anledning av Corona-restriktionerna och hur de påverkar vår verksamhet.
– Alla aktiviteter utförs utomhus och vi sprider ut oss på hela Fredriksskans-området i samband med aktiviteterna.


Om Kalmar FF med Hjärtat och Summer Camp

Kalmar FF med Hjärtat är vårt samhällsengagemang och vi kämpar för att barn och ungdomar ska få en bra start i livet. Summer Camp är ett initiativ under Kalmar FF med Hjärtat för att skapa möjlighet för barn och ungdomar till fysisk aktivitet under sommarlovet som i år blir speciellt med tanke på covid-19.

Vill du stötta Kalmar FF med Hjärtat under 2020?
Kompis till Kalmar FF med Hjärtat, privatperson – 99 kr
Kompis till Kalmar FF med hjärtat, företag – 499 kr
Maila till Henrik på henrik@kalmarff.se.

Du kan också titta inom Summer Camp på Fredriksskans under någon av dagarna och köpa en specialdesignad t-shirt, keps och mössa där pengarna går till Kalmar FF med Hjärtat- satsningen.

Hjärtligt välkomna!

Annons