Kalmar FF och Jesper Norberg har kommit överens om att avsluta sitt samarbete

25 april, 2020 | Nyhet

Kalmar FF och Jesper Norberg har kommit överens om att avsluta sitt samarbete från och med 2020.07.01.

Jesper anslöt till Kalmar FF inför säsongen 2019 som assisterande tränare och tjänstgjorde även i rollen som t.f Sportchef under hösten. Inför 2020 återgick han till rollen som assisterande tränare, då med särskild inriktning mot scouting och analys av motståndare. 

Jesper Norberg
Jag kom till Kalmar FF tillsammans med Magnus Pehrsson inför förra säsongen. Nu är inte Magnus kvar och jag har känt att det är bättre för både mig och Kalmar FF att gå skilda vägar. Kalmar FF står inför nya utmaningar och jag känner att även jag behöver nya utmaningar på annat håll. Dessa känslor har jag haft under en tid och jag och Jörgen har haft en bra dialog om detta under våren och kommit fram till en bra lösning för båda parter. Jag vill tacka de ledare och spelare som jag arbetat tillsammans med under denna tid och önskar dem lycka till. Men jag vill också tacka alla runt omkring, ungdomsledare och framför allt kanslipersonalen. Dennis, Hanna, Henrik och Nettan med flera som gör ett fantastiskt jobb för att spelare och ledare skall få skina, och som varit härliga att lära känna och arbeta tillsammans med.

Jörgen Petersson Sportchef & Lucas Nilsson Klubbchef
Inför säsongen 2020 har det skett stora förändringar i och runt vår A-lagsverksamhet. Under våren har Jesper självmant valt att öppna upp för att lämna Kalmar FF och vi är nu överens om en lösning som passar båda parter. Vi har haft en bra dialog, där det vuxit fram en gemensam syn på hur vi ska gå vidare på bästa sätt för både Kalmar FF och för Jesper själv. Resultatet av denna dialog är att Jesper kommer att slutföra sina uppgifter som anställd hos Kalmar FF den 30 juni 2020. Därefter är vårt samarbete avslutat, och vi önskar Jesper lycka till i framtiden.

Annons