Kalmar FF och Rafinha går skilda vägar

13 januari, 2021 | Nyhet

Idag blev det klart att Kalmar FF och Rafinha går skilda vägar vilket innebär att han nu lämnar föreningen för nya utmaningar. Rafinha anlände inför säsongen 2019 och totalt sett har det blivit tjugo allsvenska matcher och två framträdanden i Svenska Cupen.

Rafinha
– Det har varit en stor ära att få representera Kalmar FF. Jag är tacksam för att föreningen har gett mig möjligheten att komma hit och öppnat dörrar för mig ute i Europa. Det har varit ett häftigt äventyr. Tiden i Kalmar har verkligen utvecklat mig som människa och sättet att tänka fotboll på. Därför vill jag rikta ett stort tack till alla i föreningen för tiden här. Jag kommer stötta och följa Kalmar FF för alltid.

Markus Rosenlund klubbchef Kalmar FF
– Det känns bra att vi har hittat en gemensam lösning. Rafinha har trots begränsad speltid haft ett professionellt beteende på och utanför planen. Vi vill rikta ett tack till Rafinha och önskar honom lycka till med hans fortsatta fotbollskarriär. 

Annons