Kalmar FF – Östers IF

4 februari, 2011 |

Årets andra träningsmatchtrupp

I morgon, lördag, är det dags för Kalmar FF att spela årets andra träningsmatch. En match där Östers IF svarar för motståndet på Gasten konstgräs klockan 13:00.

Årets andra träningsmatchtrupp

I morgon, lördag, är det dags för Kalmar FF att spela årets andra träningsmatch. En match där Östers IF svarar för motståndet på Gasten konstgräs klockan 13:00.

Senaste matchen mot Åtvidaberg var det ett mycket skadedrabbat Kalmar FF som kom till spel och inför morgondagen ser det ungefär likadant ut på den punkten. Vissa spelare är tillbaka i matchform medan andra har tillkommit på skadelistan. Tillbaka i speldugligt skick har vi Erik Israelsson, Mattias Johansson, Daniel Mendes och Petter Wastå. Nya skador har vi på Abiola Dauda, Daniel Sobralense, Marcel Sacramento och Besnik Rustemaj (sjuk), alla dessa tvingas avstå från spel. Det ger totalt nio spelare, Abiola Dauda, Daniel Sobralense, Emin Nouri, Marcel Sacramento, Etrit Berisha, Alban Dragusha, Tobias Carlsson, Tobias Eriksson, Daryl Smylie, som tvingas avstå på grund av sjukdom eller skada samt Stefan Ålander som är borta av familjeskäl.

Med i truppen finns tre spelare från Spetsgruppen, Måns Söderqvist, Mattias Pavic och Rasmus Sjöstedt samt Mattias Jung från Tipselit.

Nanne Bergstrand
– Med den här mängden skadade spelare i a-truppen så får vi lägga fokus på samarbete i träningsmatcherna.

Truppen mot Östers IF
Petter Wastå
Zlatan Azinovic
Paulus Arajuuri
Mattias Johansson
Markus Thorbjörnsson
Stefan Larsson
Liridon Leci
Henrik Rydström
Erik Israelsson
Johan Bertilsson
Daniel Mendes
Ricardo Santos
Måns Söderqvist
Mattias Pavic
Rasmus Sjöstedt
Mattias Jung

Matchen spelas klockan 13:00 ute vid Gasten på den nya konstgräsplanen. För medlemmar i Kalmar FF, årskortsinnehavare och ungdom under 15 år är det fri entré, övriga betalar 50 kronor. Glöm inte ditt medlemskort eller din biljettkvittens på årskortet.

Kalmar FF hälsar alla välkomna till årets andra träningsmatch.

Annons