Kalmar FF – PFC Levski

28 juli, 2010 |

Morgondagens trupp

I morgon är det dags för kval till Europa League på Fredriksskans när Kalmar FF tar emot bulgariska PFC Levski klockan 19:30, för första matchen i den tredje och sista kvalrundan innan Play Off-omgången startar.

Morgondagens trupp

I morgon är det dags för kval till Europa League på Fredriksskans när Kalmar FF tar emot bulgariska PFC Levski klockan 19:30, för första matchen i den tredje och sista kvalrundan innan Play Off-omgången startar.

Morgondagens gäster är ett anrikt storlag med fleråriga meriter inom europeisk toppfotboll. Bland annat så har Levski spelat på Fredriksskans tidigare när man mötte Kalmar FF i Intertoto cup 1986. Den gången spelade Levski under namnet Vitosha Sofia, ett namn som föreningen hade under en period på 80-talet. Kalmar FF gick vinnande ur mötet den gången efter att ha spelat 3-3 i Sofia och 5-4 hemma på Fredriksskans. Nu är det bara att hoppas att den enda statistik som finns mellan lagen håller sig efter de två kommande matcherna!

Det finns fortfarande gott om biljetter på långsida under tak så har du ännu inte försäkrat dig om en plats på Fredriksskans i morgon, för att på plats bevittna matchen mot PFC Levski, finns det fortfarande gott hopp om att du ska kunna se matchen live. Biljettförsäljningen startar i morgon klockan 10:00 och har öppet ända fram till matchstart, kan du inte ta dig till Fredriksskans under dagen så går det utmärkt att köpa biljetter via Kalmar Biljettcentrum, ATG-ombud eller via ticnet.se.

Försök att köpa dina biljetter i förköp under dagen för att minimera risken för köer i anslutning till matchstart.

Har du inte möjlighet att se matchen på plats så kommer vi att livesända den i vår Webb-TV.

Kalmar FF har under eftermiddagen tränat det sista passet inför morgondagens match och Nanne Bergstrand har tagit ut den trupp som är aktuell för spel. Saknas gör skadade Etrit Berisha, Paulus Arajuuri, Robin Östlind, Emin Nouri och Daniel Sobralense.

Nanne Bergstrand inför matchen:
– I morgon möter vi ett bra lag som är seedade och vi är oseedade. Så det är en utmaning för oss men vi har ju slagit ut seedade lag förut!

Truppen mot PFC Levski
   1. Petter Wastå
   3. Joachim Lantz
   4. Marcus Lindberg
   5. Tobias Carlsson
   7. Jimmie Augustsson
   8. Henrik Rydström
   9. Stefan Larsson
11. Abiola Dauda
14. Stefan Ålander
17. Daniel Mendes
18. Johan Bertilsson 
19. Ricardo Santos
20. Erik Israelsson
23. Mattias Johansson
25. Tobias Eriksson
27. Joakim Karlsson
28. Marcel Sacramento
45. Zlatan Azinovic

Annons