Kalmar FF presenterar Säsongspotten

10 februari, 2022 | Nyhet

För att fira att restriktionerna nu är borta presenterar vi ett tidsbegränsat erbjudande – Säsongspotten.

Under 19 timmar och 10 minuter kommer du kunna köpa Säsongspotten. Säsongspotten är ett alternativ till säsongskort där du istället för att köpa en och samma stol hela säsongen köper en biljettpott på 15 biljetter. Du bestämmer själv vilken match du vill gå på och hur många biljetter du vill använda till respektive match. Exempelvis kan du välja att använda alla biljetter till en match eller gå på varje match med en biljett till varje.

Tanken med Säsongspotten är att erbjuda en mer flexibel lösning för dig som inte bor i Kalmar hela året eller för dig som vill ha lite mer frihet när det gäller vilka matcher du ska gå på.

Till skillnad från ett vanligt säsongskort måste du som köpt en Säsongspott göra ett aktivt val inför en match om du vill gå på den. Genom att logga in på ditt konto på kalmarff.ebiljett.nu kommer du då åt dina pottbiljetter och väljer därefter vilken match du vill gå på och hur många biljetter du vill använda. Exakta instruktioner får du i bekräftelsemejlet efter ditt köp.

Säsongspotten går enbart att använda för sittplatsbiljetter på sektion E som ligger på den södra övre kortsidan av Guldfågeln Arena.

Säsongspotten köper du från och med nu till och med imorgon fredag, 11 februari klockan 09.10, och kostar 1500 kronor (ordinarie pris för 15 matchbiljetter på sektion E är 3600 kronor). Det finns endast ett begränsat antal Säsongspotter att köpa. Går endast att köpa på webben genom nedanstående länk.

Köp din säsongspott genom att klicka här!

Annons