Kalmar FF vidare till semifinal

11 juli, 2010 |

Det blev 3-1 seger hemma mot Gefle i dagens kvartsfinal

Det var en tryckande värme på Fredriksskans när dagens kvartsfinal i Svenska Cupen mellan Kalmar FF och Gefle IF avgjordes. Spelarna fick också ta ut sig maximalt då matchen avgjordes med 2×15 minuters förlängning.

I första halvlek tog Gefle ledningen med 1-0 genom Jonas Lantto men Kalmar FF kvitterade efter dryga kvarten genom Ricardo Santos.

I första förlängningskvartens sista minut fick Kalmar FF en straff som Henrik Rydström säkert satte och i den andra förlängningskvarten fin nyförvärvet Johan Bertilsson, som debuterade i torsdags mot Streymur, fastställa slutresultatet till 3-1 när han gjorde sitt första mål för Kalmar FF.