”Känner enorm tacksamhet för stödet som finns runt omkring föreningen”

9 augusti, 2020 | Nyhet

Under eftermiddagen tar Kalmar FF sig an BK Häcken på Bravida Arena. Truppen åkte till Göteborg under lördagen och Kalmar FF:s assisterande tränare Stefan Larsson har stora förhoppningar på en bra prestation där man kan studsa tillbaka direkt efter förlusten senast på Guldfågeln Arena.

– Efter matchen senast fanns det såklart en besvikelse över resultatet, och framförallt vår egen prestation i matchen som inte nådde upp till en acceptabel nivå. Nu är vi inne i en period där det är få dagar mellan matcherna, så fokus har legat på att snabbt lyfta energin i laget, och tillsammans med spelarna lyfta vissa saker i spelet som kommer bli viktiga för oss framöver för att hitta tillbaka till ett spel med större mod, både med och utan boll. Vi känner ett stort revanschbegär inför denna match och ser fram emot att det ska sätta igång.

– Eftermiddagens motståndare BK Häcken startade Allsvenskan lite trevande men fick samtidigt med sig poäng på vägen. Jag tycker de sett lite piggare ut på slutet. De är bollskickliga, och gillar att fylla på med mycket folk i deras anfallsspel.

Även om supportrarna inte kan vara på plats på arenorna riktigt än lyfter Stefan Larsson fram den energi som skapas med hjälp av deras stöd i vardagen.

– Vi är på inte på något sett blinda för supportrarnas närvaro, även om de tyvärr inte fysiskt är med oss på matcherna, så känner vi av det fantastiska stöd som alla supportrar ger föreningen. Oavsett om det är sociala medier, någon som skickar ett vykort, en lyckönskning i matbutiken, en liten kille på stan i en Kalmar FF- tröja, så berörs vi, och alla känner en enorm tacksamhet av stödet som finns runt omkring föreningen!

Annons