Karl Holst- Ny på jobbet

3 juni, 2021 | Nyhet

Under tisdagen gjorde Karl Holst sin första arbetsdag för Kalmar FF. Tillsammans med Björn Andersson kommer han utgöra grunden i föreningens evenemang- och säkerhetsorganisation framöver. 

Karl Holst, hur känns det att komma till Kalmar FF?
– Det känns otroligt kul att få vara en del av föreningens arbete framöver!

Du gjorde din första arbetsdag under tisdagen. Vilka saker ligger på din prioriteringslista inledningsvis?
– Vårt främsta fokus just nu är att arbeta fram en öppningsplan när vi efter EM-uppehållet får välkomna vår publik tillbaka till Guldfågeln Arena igen där vi just nu går igenom detaljerna kring att säkerställa ett tryggt och säkert evenemang för alla våra supportrar. Vi arbetar även intensivt med planeringen av damlandslagets träningsmatcher mot Norge och Australien.

– Vad gäller just öppningsplanen så är grunden just nu att vi planerar för 3000 i publiken och då är det enbart våra supportrar som får ta del av platserna – och – med supportrar menar vi alla de som bär Kalmar FF i sitt hjärta och som längtar efter att få komma hem hit igen. 

Du kommer tillsammans med Björn Andersson ha hand om föreningens evenemang- och säkerhetsorganisation framöver. Vad hoppas du kunna komma in och bidra med i din roll?
– Utöver mina hembakade kanellbullar vill jag bidra med den erfarenhet jag fick som SLO i föreningen, det vill säga relationen till alla de som på olika sätt bär föreningen i sina hjärtan. Sen ser jag väldigt mycket fram emot att få utveckla våra evenemang så att vi på sikt och när läget tillåter det får fler människor att upptäcka Kalmar FF.

Annons