Mahmoud Eid och Kalmar FF går skilda vägar

20 november, 2019 | Nyhet

I veckan blev det helt klart att Mahmoud Eid lämnar föreningen efter säsongen då kontraktet löper ut. Mahmoud Eid kom till Kalmar FF den 11 augusti 2016 och veckan efter stod han som matchvinnare mot Helsingborgs IF, när han gjorde sitt första mål i föreningen. Totalt har det blivit 35 allsvenska matcher i föreningen där det totalt blev 3 allsvenska mål.

Mahmoud Eid
– Jag vill tacka alla spelare, ledare och medarbetare i Kalmar FF. Ett extra tack till alla underbara supportrar för denna tid. Det har varit en ära att få representera Kalmar FF. Personligen hade jag hoppats på att få ge er mer under min tid i föreningen men av olika anledningar gick det inte. Men tiden i Kalmar har varit väldigt lärorik. Jag har träffat fantastiska människor och fått vänner för livet samt vuxit som spelare och som person. Jag vill även önska föreningen och fansen ett stort lycka till i framtiden.

Kalmar FF vill rikta ett stort tack till Mahmoud Eid för hans insatser och professionalism under tiden i den rödvita tröjan. Vi vill även önska honom ett stort lycka till i hans fortsatta spelarkarriär!

Annons