Målfest i säsongsavslutningen

15 oktober, 2011 |

Guldfågeln Arena bjöds på målfest i säsongens sista match

I dag var det dags att avsluta den historiska premiärsäsongen på Guldfågeln Arena när Örebro SK svarade för motståndet.

Det var gästande ÖSK som chockade kalmarpubliken med ett mål redan efter sju spelade minuter men det var bara inledningen av det kommande 4-verkeriet….

Tobias Eriksson kvitterade efter drygt fyra minuter, Erik Israelsson gav oss ledningen efter ytterligare 13 minuter och Stefan Larson utökade till 3-1 med fem minuter kvar av halvleken.

Kalmar FF kontrollerade behärskat andra halvlek och man kunde även utöka till 4-1 när Tobias Eriksson gjorde sitt andra mål för dagen i den 61:a minuten.

Matchen var en värdig avslutning på en fantastisk hemmasäsong där vi sett vad Guldfågeln Arena och dess publik kan betyda för en helt ny fotbollsupplevelse i Kalmar!

Nu återstår en allsvensk match mot BK Häcken borta innan vi tar oss an Helsingborg eller Örebro i cupfinalen den 5 november.

Matchfakta från dagens match hittar du här.