Målfest på Vimarvallen – hattrick av Abiola Dauda

27 juli, 2011 |

Kalmar FF besegrade Vimmerby IF med 9-1 i onsdagskvällens träningsmatch på Vimarvallen

Onsdagskvällens träningsmatch mot division 2-laget Vimmerby IF slutade med seger 9-1, efter 1-0 i halvtid. Träningsmatchen var invigningen av den 35:e upplagan av ungdomsturneringen Bullerby Cup som startar upp i morgon och hela 1762 åskådare hade letat sig till Vimarvallen i Vimmerby.

Vimmerby IF stod upp bra inledningsvis och KFF hade bara med sig 1-0 efter första halvlek. Detta efter ett mål av Ricardo Santos som för övrigt var inbladad i det mesta framåt på ett fullsatt Vimarvallen.

I halvtid gjorde Nanne Bergstrand hela sex byten och det gav effekt direkt med ett ökat passningstempo och rörelse. Hemmalaget hade svårt att hinna med och sedan föll KFF-målen in i en strid ström. 2-0 ordnade Tobias Eriksson på straff, 3-0 fixade Ricardo Santos och 4-0 satte Abiola Dauda.

Mattias Johansson dundrade in 5-0 i nättaket från distans och målet blev kvällens vackraste på Vimarvallen. Erik Israelsson följde upp med 6-0 och efter det fullbordade Abiola Dauda sitt hattrick med 7-0 och 8-0.

Zlatan Azinovic bytte av Etrit Berisha mellan stolparna i halvtid och även han kom med målprotokollet när han nio minuter före slutet slog in 9-0 på straff.

Hemmalagets Christoffer Lätt reducerade i matchens sista minut och fastställde därmed slutresultatet till 1-9.

Plusbetyg till tremålsskytten Abiola Dauda som spelade ute på sin gamla plats till vänster, samt till Ricardo Santos som spelade hela matchen och låg bakom mycket framåt.