Mållöst på Guldfågeln Arena

25 oktober, 2020 | Nyhet

Viktiga poäng stod på spel när Kalmar FF tog emot Falkenbergs FF i eftermiddagens match på Guldfågeln Arena. Efter tolv minuters spel skapade gästerna matchens första målchans när mittbacken Carl Johansson nådde högst på en frispark. Ole Söderberg var bra med i målet och kunde tippa undan till en hörna. Tio minuter senare kom första målchansen för Kalmar FF när Adrian Edqvist rann igenom och kom helt fri. Skottet dock rakt på Viktor Noring i Falkenbergsmålet och 0-0 stod sig halvleken ut i en fysisk tillställning med få målchanser på Guldfågeln Arena.

Andra halvlek fortsatte i samma anda som den första och inget av lagen lyckades skapa några hetare målchanser. Närmast ett ledningsmål kom Falkenberg genom Edi Sylisufaj som nickade över, innanför straffområdet, i den 90:e matchminuten.

Tack till alla supportrar som stöttat oss i samband med eftermiddagens match. Härnäst väntar IK Sirius på bortaplan den 1 november kl.14.30 på Studenternas IP.

Startelvan
Ole Söderberg, Emin Nouri, Douglas Bergqvist, Piotr Johansson, Sebastian Ring, Erik Israelsson, Romario, Adrian Edqvist, Edvin Crona, Geir André Herrem, Nils Fröling

Ersättare
Hägg-Johansson, Sachpekidis, Jajá, Jansson, Gustafsson, Ahl-Holmström, Stenmark

Byten
67 min: Nils Fröling ut, Filip Sachpekidis in
67 min: Edvin Crona ut, Isak Jansson in
81 min: Geir André Herrem ut, Alexander Ahl-Holmström in
88 min: Adrian Edqvist ut, Carl Gustafsson in