Måns Linge klar som ny SLO i Kalmar FF

30 juni, 2021 | Nyhet

Idag blev det klart att Måns Linge blir ny Supporter Liaison Officer i Kalmar FF. Han ersätter därmed Karl Holst som tagit steget in i föreningens säkerhetsorganisation.

Måns Linge, hjärtligt välkommen till Kalmar FF!
– Tack!

Vad hoppas du komma in och bidra med i din nya roll som SLO i Kalmar FF?
– Jag har stått vid sidan av de senaste åren och följt laget som supporter från läktarplats. Nu ska det bli väldigt kul att testa på en roll inom föreningen där jag kan engagera mig och bidra till föreningen jag älskar. Det ser jag verkligen fram emot. Målsättningen är att vara med och bidra till en bra dialog mellan Kalmar FF och alla supportrar. Jag vill upprätthålla det fina samarbetet som finns och se till att vi får en levande diskussion om Kalmar FF. Det kommer alla gynnas av.

Kan du dela med dig av ditt första minne med Kalmar FF och hur din relation till föreningen ser ut idag?
– Jag har följt Kalmar FF sedan jag var liten grabb. Ett starkt minne är sista bortamatchen 2001 när det var klart med avancemang till Allsvenskan. Jag minns att vi åkte tillbaka till Kalmar den dagen och tog emot laget inne i stan. Ett annat starkt minne är Daniel Mobaecks hattrick mot GIF Sundsvall hemma på Fredriksskans 2002. I övrigt har jag följt laget på nära håll sedan dess. Jag går på alla hemmamatcher och även på en hel del bortaresor. Kalmar FF är verkligen något som påverkar mitt mående beroende på hur matcherna slutar.

I våras cyklade du till Örebro för att uppfylla ett löfte och även samla in pengar till Kalmar FF med hjärtat. Hur blickar du tillbaka på den upplevelsen?
– Det var väldigt roligt och är självklart ingenting jag ångrar. Att få se Kalmar FF på plats under pandemin var en speciell upplevelse då det inte är så många som har fått den möjligheten. Att det blev en bra match med tre poäng var en härlig bonus. Det fanns ingenting att klaga på.

Vill du skicka med någon hälsning till alla supportrar där ute som kanske funderar på om hur man kan komma i kontakt med dig?
– Jag vill att alla supportar ska känna att man kan höra av sig om det finns någon fråga man funderar över. Enklast är att mejla till slo@kalmarff.se.

Övergripande förklaring till vad en SLO jobbar med
En SLO ska vara länken mellan Kalmar FF och supportrarna för att hjälpa till att förbättra dialogen mellan parterna. SLOn i Kalmar FF jobbar på ideell basis. SLOn ska också bland annat ansvara för att bygga relationer med polis och säkerhetsansvariga kring matcherna. Vill du läsa mer om tjänsten hittar du mer information via denna länken.

Annons