Melker inhoppare i P19/94-landslaget

18 mars, 2013 |

Melker Hallberg kom in i andra halvlek när P19/94-landslaget föll mot Skottland

Kalmar FF:s Melker Hallberg befinner sig i Skottland med P19/94-landslaget som ska möta Skottland i en dubbellandskamp.

I eftermiddags spelades det första mötet Meadow Park i Irvine och trots en svensk 2-0-ledning vände Skottland och vann med 3-2.

Melker Hallberg är tillsammans med Kristoffer Olsson (Arsenal FC) de enda spelarna i den svenska truppen som är födda 1995 och Melker fick inleda dagens match på bänken.

Victor Söderström (IF Brommapojkarna) gjorde både 1-0 och 2-0 och så längt så det bra ut för svensk del. Men Skottland kom tillbaka starkt i den andra halvleken och reducerade till 1-2 i den 56:e minuten och kvitterade till 2-2 i den 63:e minuten. Segermålet föll fem minuter innan full tid genom Barrie McKay.

Melker Hallberg kom in i 62:e minuten när han ersatte Ferhad Ayaz, till vardags i Degerfors IF.

Nya tag och chans till svensk revansch följer på Somerset Park i Ayr på torsdag klockan 12 svensk tid.