Melkers tredje mål gav en poäng

23 juni, 2013 |

Fortsatt obesegrade hemma på Guldfågeln Arena

Kalmar FF inledde dagens match på Guldfågeln Arena riktigt bra. Första halvlek innehöll en hel del fina intentioner och Helsingborg togs effektivt bort.

I den 21:a minuten tog man också ledningen genom Melker Hallberg. Det var Emin Nouri som snappade upp en boll till höger och skickade in till Melker som bredsidade in 1-0 intill Hanssons högra stolpe.

I den 35:e minuten hade HIF sin bästa chans när Alejandro Bedoya slet sig fri men avslutade i stolpens utsida.

Andra halvlek inleddes med en intensiv press från Helsingborg. redan i den 49:e minuten rev sig Bedoya fri och kunde placera in kvitteringen. Fem minuter senare svarade Etrit för en kanonräddning på nick efter hörna.

Efter den intensiva inledningen från HIF tog sig Kalmar FF in i matchen igen och jämnade ut spelet. Mot slutet av halvleken lyfte man upp allt för att nå ett segermål men matchen slutade 1-1 och Kalmar FF är fortfarande obesegrade hemma på Guldfågeln Arena i år.