Missa inte Kalmar FF med hjärtat Summercamp!

20 maj, 2021 | Nyhet

Missa inte Kalmar FF med hjärtat Summercamp för alla barn och ungdomar!

Torsdag den 17 juni går Kalmar FF med Hjärtat Summer Camp på Fredriksskans av stapeln för barn och ungdomar i åldern 7-16 år. Här erbjuds möjligheten att testa på fotboll, spela spontanfotbolls-matcher med kompisar, träna individuellt t.ex. skott och dribblingar med instruktioner från våra U19-spelare. Dessutom har vi bjudit in olika idrottsföreningar som låter dig testa på massor av olika sporter under våra dagar tillsammans på Fredriksskans.

Du kan även ta en paus i vår Kids Fans Zone där det finns möjlighet att handla i kiosken. Det är helt gratis för alla deltagare, drop-in under hela dagen och ingen föranmälan behövs. Föräldrarna har ansvar för sina barn.

Var: Fredriksskans A-plan
När: 17-18 juni och 21-24 juni
Tider: kl. 09.00 – 15.00 varje dag
Hur: Testa på fotboll och andra idrotter, träna individuellt eller spela spontanfotbolls-matcher
Övrigt:
– Vi har kontinuerlig kontakt med Kalmar kommun med anledning av Corona-restriktionerna och hur de påverkar vår verksamhet.
– Alla aktiviteter utförs utomhus och vi sprider ut oss på hela Fredriksskans-området i samband med aktiviteterna.


Om Kalmar FF med Hjärtat och Summer Camp

Kalmar FF med Hjärtat är vårt samhällsengagemang och vi kämpar för att barn och ungdomar ska få en bra start i livet. Summer Camp är ett initiativ under Kalmar FF med Hjärtat för att skapa möjlighet för barn och ungdomar till fysisk aktivitet under sommarlovet som i år blir speciellt med tanke på covid-19.

Hjärtligt välkomna!
Annons