Motaraghebjafarpour förlänger avtalet

6 november, 2023 | Nyhet

Den 22 mars 2023 blev Arash Motaraghebjafarpour klar för Kalmar FF. Nu står det klart att han förlänger sitt avtal med Kalmar FF över säsongen 2025. Under sin debutsäsong i den rödvita tröjan har det blivit 17 matcher i Allsvenskan. 

Arash Motaraghebjafarpour
– Det känns riktigt bra att förlänga med Kalmar FF. Alla inom föreningen och de som är nära mig vet att jag vill vara kvar här. Jag är väldigt nöjd att vi har hittat fram till en lösning. Det var tufft i början att anpassa sig till en ny nivå men jag har tagit stora steg i min utveckling under säsongen. Jag vet vad som krävs på denna nivån och vad som krävs av mig för att ta ytterligare kliv. Det känns jättebra med alla spelare i laget och jag trivs väldigt bra i gruppen. Jag ser fram emot fortsätta min utveckling här och jobba hårt för Kalmar FF tillsammans med spelarna och ledarstaben. 

Jörgen Petersson, Sportchef Kalmar FF
– Arash har haft en fin utveckling under säsongen, och fått en hel del speltid redan första året i Allsvenskan. Med sin snabbhet och sin fysik har han redan nu gjort ett starkt intryck. Att jobba för en förlängning av hans avtal har varit en självklarhet, och det känns bra att ha det klart redan innan säsongen avslutats.

Annons