Nära vändning mot MFF

21 oktober, 2012 |

Eriks reducering räckte inte idag

Det blev en tuff start för Kalmar FF i dagens möte med Malmö FF. Redan efter dryga 20 minuter var MFF i tvåmålsledning sedan Ricardinho gjort 1-0 i 15:e minuten och Daniel Larsson utökat till 2-0 i den 22:a.

Kalmar FF slet för en reducering men närmre än ett skott utanför av Måns Söderqvist kom man inte under första halvlek.

I andra bytte Nanne in Papa Diouf direkt och jakten på en reducering fortsatte. Ytterligare ett byte kom i den 63:e minuten när Erik Israelsson kom in. Erik hann inte vara på plan mer än knappt 13 minuter innan det efterlängtade 1-2 äntligen kom. Det var Papa Diouf som skickade in bollen från högerkanten och Erik mötte med en språngnick som helt ställde Dahlin i MFF-målet.

Efter målet började Malmö vackla och Kalmar FF hade ett par riktigt fina kvitteringschanser. Bland annat i den 79:e matchminuten när Tobias Eriksson fick på ett fin distansskott mot vänstra krysset men Dahlin lyckades tippa ut till hörna. Även Papa Diouf hade ett fint läge minuterna efter men hans nick gick straxt utanför.

Trots en fin uppryckning i andra så gick kvällens trepoängare till MFF.