Nästa hemmamatch: 3 september mot Mjällby AIF

30 augusti, 2023 | Nyhet

Nu på söndag är det dags för ny hemmamatch där Mjällby AIF står för motståndet på Guldfågeln Arena. Kalmar FF kommer stärkta från senaste segern mot Brommapojkarna på Grimsta IP där Deniz Hümmet stod för två mål och Lars Sætra ett. Det väntas mycket folk på söndag och i skrivande stund är nästan 5000 biljetter sålda till matchen. Ett hundratal biljetter återstår på Sydostkurvan. Köp dina biljetter till matchen via denna länken!

BILJETTER

Vi föreslår att du köper dina biljetter via webben här!
För dig som vill köpa på plats på matchdag finns biljettkassor på Guldfågeln Arena i det sydvästra hörnet som öppnar 2 timmar innan matchstart för personlig service. I biljettkassorna kan du betala med kontokort eller Swish. Vid köp av biljett på matchdag på arenan tillkommer en extra serviceavgift på 20 kronor per biljett. 

ARENAN

Arenans entréer öppnar 1 timme innan matchstart. Kom i god tid för att undvika köer. Karta över arenan hittar du här.

PARKERING

Tar du bilen till Guldfågeln Arena parkerar du lämpligast vid Gastens träningsplaner (800 platser) strax norr om Guldfågeln Arena. Klicka här för att komma till Google Maps. Det finns även bra parkeringsmöjligheter runt gamla Volvofabriken och vid Hansa City söder om arenan. 

BUSSAR

För lokalbussar ut till Guldfågeln Arena, klicka dig vidare till www.klt.se för utförlig tidtabell och priser. Bussar avgår från Kalmar Central var 20 minut och du är ute vid arenan på cirka 12 minuter.

WIFI

På Guldfågeln Arena erbjuds fri tillgång till wifi på våra hemmamatcher. Nätverket heter @fotboll och finns valbart när du kommer till arenan.

MAT, KIOSKER OCH PUBAR

Det finns totalt 11 kiosker på Guldfågeln Arena och under en normal match är 8-9 öppna. I kioskerna kan du som besökare köpa dryck, korv, godis och annan lättare förtäring. På östra långsidans första etage finns även en allmän pub med lättare förtäring. Du kan även ta med dig mat från Max Hamburgare in på arenan, men kom ihåg att du inte får ta med dig burkar med dryck utan endast i pappmugg. Du kan även boka Mat & Fotboll i vår restaurang i samband med match, det gör du genom mejla konferens@kalmarff.se

TILLGÄNGLIGHET

Guldfågeln Arena har en hiss som är anpassad för tillgänglighet med exempelvis rullstol. Denna finns på västra långsidan av arenan och nås via pressentrén. För att använda hissen behövs giltig biljett till rullstolsplats som du köper via vår ordinarie biljettsida eller i vår butik. Biljett till ledsagare ingår vid köp av biljett till rullstolsplats.
I anslutning till dessa platser finns även anpassade toaletter samt kiosker.
Det finns även möjlighet att köpa sittplats till annan sektion med ledsagarbiljett för arbetande ledsagare och detta sker genom kontakt med oss via mejl nedan.
Ledsagarhundar får tas med in på arenan.

Är ni flera i sällskapet och önskar komplettera med sittplatsbiljetter i anslutning till rullstolsplatsen eller är i behov av flera ledsagare kontakta oss enligt nedan. Kontakt: info@kalmarff.se

BARNVAGNAR

Barnvagnar kan tas in på arenan och detta görs genom hissen på västra långsidan. Endast en vuxen får följa med barnvagnen, övriga i sällskapet hänvisar vi till ordinarie entré som står på köpt biljett förutsatt att det finns fler vuxna i ert sällskap. Uppställningsplats för barnvagnar finns på första etage vid sektion C, Sydostkurvan och familjeläktaren/sektion F. Barnvagnarna får inte under några omständigheter blockera utrymningsvägarna och Kalmar FF tar inte ansvar för bevakningen av barnvagnarna under matchen. Se kartbilden nedan som visar uppställningsplatserna.

SOUVENIRSHOPEN

Vill du köpa Kalmar FF-souvenirer i samband med matchen? Vår souvenirshop på sydvästra sidan är öppen från två timmar innan matchstart. 

SYDOSTKURVAN

Kalmar FF:s plats för hemmasupportrar närmar sig slutsålt. Passagen in till Sydostkurvan från sittplatssektionerna kommer till denna match ha en visitationszon. Det innebär att samtliga besökare som vill besöka Sydostkurvan från sittplats måste visiteras enligt Kalmar FF:s riktlinjer i polistillståndet.

BORTASUPPORTRAR

Läktaren för bortasupportrar är placerad på den norra sidan av Guldfågeln Arena, även kallad Borta Stå. Här finns 1150 platser under tak inklusive Bortakortet. Det finns flera toaletter samt kiosk i direkt anslutning till borta stå. Biljett köps i förväg via biljettsidan men det finns alltid ett mindre antal lösbiljetter att köpa i direkt anslutning till entrén till bortasektionen som betalas med swish. Kolla ditt lags hemsida samt sociala medier i samband med match på Guldfågeln Arena vad som gäller för just ditt lags besök. Om du har ett Bortakort visar du upp det i entrén och därefter blir du insläppt på arenan. Du behöver alltså inte byta till dig en lösbiljett om du har ett Bortakort. Arenan är helt kontantfri. För det mesta finns biljetter till bortasektionen att köpa via kalmarff.ebiljett.nu men i vissa fall sker försäljningen till bortasektionen via en speciell länk som kommuniceras ut via bortalagets hemsida och sociala medier.

Annons