Nästa hemmamatch: IF Brommapojkarna

9 maj, 2023 | Nyhet

Det blev en tung förlust i gårdagens match mot Djurgårdens IF på Tele2 Arena. Nu laddar vi för en ny hemmamatch med nya möjligheter till tre poäng. På söndag gästas vi av IF Brommapojkarna på Guldfågeln Arena i en match som startar kl.17.30. Tillsammans med er går vi för tre poäng. Vi ses där!

Köp dina biljetter via denna länken!

Simon Skrabb, Mileta Rajovic och Lars Sætra

PARKERING

Tar du bilen till Guldfågeln Arena parkerar du lämpligast vid Gastens träningsplaner (800 platser) strax norr om Guldfågeln Arena. Klicka här för att komma till Google Maps. Det finns även bra parkeringsmöjligheter runt gamla Volvofabriken och vid Hansa City söder om arenan. 

BUSSAR

För lokalbussar ut till Guldfågeln Arena, klicka dig vidare till www.klt.se för utförlig tidtabell och priser. Bussar avgår från Kalmar Central var 20 minut och du är ute vid arenan på cirka 12 minuter.

WIFI

På Guldfågeln Arena erbjuds fri tillgång till wifi på våra hemmamatcher. Nätverket heter @fotboll och finns valbart när du kommer till arenan.

MAT, KIOSKER OCH PUBAR

Det finns totalt 11 kiosker på Guldfågeln Arena. I kioskerna kan du som besökare köpa dryck, korv, godis och annan lättare förtäring. På östra långsidans första etage finns även en allmän pub med lättare förtäring. Du kan även ta med dig mat från Max Hamburgare in på arenan, men kom ihåg att du inte får ta med dig burkar med dryck utan endast i pappmugg. Du kan även boka Mat & Fotboll i vår restaurang i samband med match, det gör du genom mejla konferens@kalmarff.se.

TILLGÄNGLIGHET

Guldfågeln Arena har en hiss som är anpassad för tillgänglighet med exempelvis rullstol. Denna finns på västra långsidan av arenan och nås via pressentrén. För att använda hissen behövs giltig biljett till rullstolsplats som du köper via vår ordinarie biljettsida eller i vår butik. Biljett till ledsagare ingår vid köp av biljett till rullstolsplats.
I anslutning till dessa platser finns även anpassade toaletter samt kiosker.
Det finns även möjlighet att köpa sittplats till annan sektion med ledsagarbiljett för arbetande ledsagare och detta sker genom kontakt med oss via mejl nedan.
Ledsagarhundar får tas med in på arenan.

Är ni flera i sällskapet och önskar komplettera med sittplatsbiljetter i anslutning till rullstolsplatsen eller är i behov av flera ledsagare kontakta oss enligt nedan. Kontakt: info@kalmarff.se

BARNVAGNAR

Barnvagnar kan tas in på arenan och detta görs genom hissen på västra långsidan. Endast en vuxen får följa med barnvagnen, övriga i sällskapet hänvisar vi till ordinarie entré som står på köpt biljett förutsatt att det finns fler vuxna i ert sällskap. Uppställningsplats för barnvagnar finns på första etage vid sektion C, Sydostkurvan och familjeläktaren/sektion F. Barnvagnarna får inte under några omständigheter blockera utrymningsvägarna och Kalmar FF tar inte ansvar för bevakningen av barnvagnarna under matchen. Se kartbilden nedan som visar uppställningsplatserna.

Annons