Nästa hemmamatch: IF Elfsborg

10 april, 2014 |

Måndagen den 14 april tar vi emot IF Elfsborg hemma på Guldfågeln Arena

Nu på måndag är det redan dags för nästa allsvenska match på Guldfågeln Arena när vi tar emot IF Elfsborg för match i allsvenskans tredje omgång.

Måndagen den 14 april tar vi emot IF Elfsborg hemma på Guldfågeln Arena

Nu på måndag är det redan dags för nästa allsvenska match på Guldfågeln Arena när vi tar emot IF Elfsborg för match i allsvenskans tredje omgång.

Biljetter till Elfsborgsmatchen köper du enklast via vår hemsida här och skriver ut på din skrivare – så kallad Print at home. Biljetten scannas sedan när du går in på Guldfågeln Arena.
Då vi vet att det ofta köar ihop sig rejält vid biljettkassorna på matchdagen så rekommenderar vi köp av biljett i god tid innan du kommer till Guldfågeln Arena. Har du inte möjlighet till detta så öppnar biljettluckorna i det sydvästra hörnet klockan 09:00 på matchdagen.
Biljetter kan även köpas på Kalmar Turistbyrå och på Kalmar Biljettcentrum i Kalmarsalen.

Gästande supportrar hänvisas till Sektion L på norra kortsidan av arenan på nedre etage. Denna läktare rymmer 1150 personer och sektionen öppnar en timme innan avspark. Biljetter för Elfsborgs supportrar finns att köpa via iTicket eller direkt i luckorna vid bortaentrén på arenans norra sida som öppnar klockan 18:00.

Guldfågeln Arena öppnar en timme innan match. För er som skall besöka vår nya FF-Pub så är det två timmar innan avspark, klockan 17:00, som gäller. Ni tar er in till puben via entré I-K på Östra långsidan. Missa inte ta med dig giltig matchbiljett. Kom i tid för att undvika köer vid insläppen.

Tänk på att parkeringsmöjligheterna är begränsade vid Guldfågeln Arena. Vi rekommenderar i första hand andra färdsätt till arenan – eller kom i god tid. Samåkning är att föredra vid våra evenemang. Tar du bilen till Guldfågeln Arena parkerar du lämpligast vid Gastens träningsplaner (700 platser) som är belägen bakom den norra läktaren. Det finns även bra parkeringsmöjligheter runt gamla Volvofabriken och vid Hansa City.

För lokalbussar ut till Guldfågeln Arena, klicka dig vidare till www.klt.se för utförlig tidtabell och priser. Bussar avgår från Kalmar Central var 20 minut och du är ute vid arenan på ca:12 minuter.

Stöd Kalmar FF:s ungdomsfotboll genom att köpa 50/50-lotter (halva potten). I år utökar vi vinsterna med ett fint andrapris från Halltorps Gästgiveri som ger andrapristagaren ett presentkort på en övernattning. Försäljning sker utanför samtliga ingångar, inne i loungen samt vid alla kiosker på plan 2 och 3.

Souvenirbutiken i det sydvästra hörnet öppnar två timmar innan avspark, klockan 17:00 så välkommen in och handla bland vårt digra sortiment av rödvita souvenirer. Medlemmar i Kalmar FF har som vanligt 20% på hela sortimentet.

Till sist. Tänk på att Guldfågeln Arena är helt rökfri vid alla våra evenemang. Det gäller för alla gäster och i alla utrymmen.

Kalmar FF hälsar alla varmt välkomna till allsvensk fotboll och en familjefest på Guldfågeln Arena

Annons