Nästa hemmamatch: Mjällby AIF 12/5

5 maj, 2012 |

Lördagen den 12 maj är det dags igen för allsvensk fotboll på Guldfågeln Arena

Lördagen den 12 maj är det dags för säsongens första sydostderby när Kalmar FF tar emot Mjällby AIF med avspark klockan 16:00 på Guldfågeln Arena. Då det väntas storpublik rekommenderar vi köp av biljetter i god tid.

Lördagen den 12 maj är det dags igen för allsvensk fotboll på Guldfågeln Arena

Lördagen den 12 maj är det dags för säsongens första sydostderby när Kalmar FF tar emot Mjällby AIF med avspark klockan 16:00 på Guldfågeln Arena. Då det väntas storpublik rekommenderar vi köp av biljetter i god tid.

Biljetter köper du enklast via vår hemsida här för att skrivas ut på din egna skrivare – så kallad Print at home. Biljetten scannas sedan när du går in på Guldfågeln Arena. Då vi vet att det ofta köar ihop sig rejält vid biljettkassorna på matchdagen så rekommenderar vi köp av biljett i god tid innan du kommer till Guldfågeln Arena. Har du inte möjlighet till detta så öppnar biljettluckorna i det sydvästra hörnet (kansli) klockan 10:00 på matchdagen. Biljetter kan även köpas på Kalmar FF:s kansli under vardagar 08:00-12:00, 13:00-16:00 eller på Kalmar Turistbyrå.

OBSERVERA att Guldfågeln Arena numera öppnar en timme innan match. För medlemmar i Kalmar FF som skall besöka vår medlemspub så är det och en halv timme innan som gäller precis som vanligt. Ni tar er in till puben via evententrén på östra långsidan. Missa inte ta med dig giltigt medlemskort för 2012 och din matchbiljett. Kom i tid för att undvika köer vid insläppen.

Tänk på att parkeringsmöjligheterna är begränsade vid Guldfågeln Arena. Vi rekommenderar i första hand andra färdsätt till arenan – eller kom i god tid. Samåkning är att föredra vid våra evenemang. Tar du bilen till Guldfågeln Arena parkerar du lämpligast vid Gastens träningsplaner (700 platser) som är belägen bakom den norra läktaren. Det finns även bra parkeringsmöjligheter runt gamla Volvofabriken.

Åker du lokalbuss till matchen så går buss 404 från Kalmar C till Hansa City, eller buss 402 från Smedby till Hansa City. Därefter är det gångavstånd till Guldfågeln Arena. Tidtabell och priser hittar du på www.klt.se.

Mjällby AIF:s supportrar köper sin biljett via vår hemsida, alternativt i biljettluckan vid entrén till sektion L (Norra läktaren). Biljettkassan öppnar klockan 15:00. Kortbetalning accepteras.

Missa inte chansen att vinna ett Upplevelsepaket för två personer genom att vara med och rösta fram ”Matchens Guldlirare” via SMS.

Som vanligt blir det fullt med aktiviteter för alla barn i FF-Kidz-hörnan på familjeläktaren. Hämta ditt medlemskort vid FF-Kidz-hörnan – gratis såklart. Så alla barn – titta förbi FF-Kidz hälsar Challe kyckling!

Stöd Kalmar FF:s ungdomsfotboll genom att köpa 50/50-lotter (halva potten). Försäljning sker utanför samtliga ingångar, inne i louchen samt vid alla kiosker på plan 2 och 3.

Souvenirbutiken i det sydvästra hörnet öppnar två timmar innan avspark, klockan 14:00 och välkommen in och handla bland vårt digra sortiment av rödvita souvenirer. Medlemmar i Kalmar FF har som vanligt 20% på hela sortimentet. Nu finns också hela 2012-års kollektion på plats i båda butikerna. Matchbutiken (Östra läktaren) öppnar klockan 14:30.

Till sist. Tänk på att Guldfågeln Arena är helt rökfri vid alla våra evenemang. Det gäller för alla gäster och i alla utrymmen.

Kalmar FF hälsar alla varmt välkomna till den allsvenska matchen mot Mjällby AIF!

Annons