Nästa hemmamatch: Östers IF 23/5

20 maj, 2013 |

Torsdagen den 23 maj är det dags för Smålandsderby på Guldfågeln Arena

Torsdagen den 23 maj klockan 19:05 är det dags för nästa allsvenska match på Guldfågeln Arena när vi gästas av Östers IF. För att undvika köer och stress innan matchen så rekommenderar vi att du försäkrar dig om din plats redan idag.

Torsdagen den 23 maj är det dags för Smålandsderby på Guldfågeln Arena

Torsdagen den 23 maj klockan 19:05 är det dags för nästa allsvenska match på Guldfågeln Arena när vi gästas av Östers IF. För att undvika köer och stress innan matchen så rekommenderar vi att du försäkrar dig om din plats redan idag.

Biljetter köper du enklast via vår hemsida här för att skriva ut på din egna skrivare – så kallad Print at home. Biljetten scannas sedan när du går in på Guldfågeln Arena. Då vi vet att det ofta köar ihop sig rejält vid biljettkassorna på matchdagen så rekommenderar vi köp av biljett i god tid innan du kommer till Guldfågeln Arena. Har du inte möjlighet till detta så öppnar biljettluckorna i det sydvästra hörnet klockan 10:00 på matchdagen. Biljetter kan även köpas på Kalmar FF:s kansli under vardagar 08:00-12:00, 13:00-16:00, måndag och tisdag har vi extraöppet till klockan 18:00, på Kalmar Turistbyrå och på Kalmar Biljettcentrum i Kalmarsalen

Guldfågeln Arena öppnar en timme innan match. För medlemmar i Kalmar FF som skall besöka vår medlemspub så är det en och en halv timme innan som gäller precis som vanligt. Ni tar er in till puben via entré I-K på östra långsidan. Missa inte ta med dig giltigt medlemskort för 2013 och din matchbiljett. Kom i tid för att undvika köer vid insläppen.

Tänk på att parkeringsmöjligheterna är begränsade vid Guldfågeln Arena. Vi rekommenderar i första hand andra färdsätt till arenan – eller kom i god tid. Samåkning är att föredra vid våra evenemang. Tar du bilen till Guldfågeln Arena parkerar du lämpligast vid Gastens träningsplaner (700 platser) som är belägen bakom den norra läktaren.

OBSERVERA att Kalmar Kommun har nya direktiv för Gastens parkering i år. Dessa kan du läsa via kommunens infoblad som du hittar här. Det finns även bra parkeringsmöjligheter runt gamla Volvofabriken.

Bussar till och från arenan går foljande:
Buss 404 från centralen till Hansa City går var 30:e minut, 20 över och 10 i varje timme och 21.12 och 21.56 från Hansa City till Kalmar C
Buss 402 – 17.09, 17.29, 17.49 och 18.09 från Kalmar C till Guldfågeln Arena och hem 21.22 från Guldfågeln Arena till Kalmar C.

Gästande supportrar hänvisas till Sektion L på norra kortsidan på arenan på nedre etage. Denna läktare rymmer 1150 personer och biljetter för Östers IF finns att köpa via iTicket.

Som vanligt blir det fullt med aktiviteter för alla barn i FF-Kidz-hörnan på familjeläktaren. Hämta ditt medlemskort vid FF-Kidz-hörnan – gratis såklart. Så alla barn – titta förbi FF-Kidz hälsar Challe kyckling! 

Stöd Kalmar FF:s ungdomsfotboll genom att köpa 50/50-lotter (halva potten). Försäljning sker utanför samtliga ingångar, inne i louchen samt vid alla kiosker på plan 2 och 3.

Souvenirbutiken i det sydvästra hörnet öppnar två timmar innan avspark, klockan 17:00 så välkommen in och handla bland vårt digra sortiment av rödvita souvenirer. Medlemmar i Kalmar FF har som vanligt 20% på hela sortimentet. Matchbutiken på Östra läktaren öppnar klockan 18:00.

Torsdagens match mot Östers IF går under parollen ”Matchtröjans dag” och vi uppmanar alla att klä sig i Kalmar FF:s fina matchtröja. Har du ingen matchtröja kan detta inhandlas i souvenirbutiken och på torsdag så kommer Bildväxlarna att finnas på plats och trycka gratis namn- och nummertryck till alla som köper en matchtröja. 

Till sist. Tänk på att Guldfågeln Arena är helt rökfri vid alla våra evenemang. Det gäller för alla gäster och i alla utrymmen.

Kalmar FF hälsar alla varmt välkomna till Guldfågeln Arena.

Annons