Nästa hemmamatch spelas 10 juli

30 juni, 2022 | Nyhet

I senaste hemmamatchen mot IFK Värnamo var ni över 6000 personer som var på plats för att lyfta fram våra rödvita hjältar. Snart är det dags igen då vi tar emot IK Sirius på Guldfågeln Arena i en match som spelas söndag den 10 juli kl.17.30. Köp dina biljetter redan nu och lyft fram Kalmar FF på plats!

Kalmar FF- IK Sirius
Söndag 10 juli kl.17.30
Guldfågeln Arena
Biljetter köper du via denna länken

Information om biljetter
På Guldfågeln Arena finns biljettkassor i det sydvästra hörnet som öppnar 2 timmar innan matchstart för personlig service. Vi föreslår dock att du köper dina biljetter via webben här! I biljettkassorna kan du betala med kontokort eller Swish. Arenan är helt kontantfri. 

Arenan
Arenans entré öppnar 1 timme innan matchstart.

Bussar
För lokalbussar ut till Guldfågeln Arena, klicka dig vidare till www.klt.se för utförlig tidtabell och priser. Bussar avgår från Kalmar Central var 20 minut och du är ute vid arenan på cirka 12 minuter.

Parkering
Tar du bilen till Guldfågeln Arena parkerar du lämpligast vid Gastens träningsplaner (800 platser). Det finns även bra parkeringsmöjligheter runt gamla Volvofabriken och vid Hansa City.

Övrigt
Missa inte att vi under alla sommarmatcher på Guldfågeln Arena bjuder alla barnen på gratis glass och ansiktsmålning i anslutning till Familjeläktaren. Se till att säkra dina biljetter i god tid till denna sektionen då den varit slutsåld till fem av sex hemmamatcher under säsongen 2022.

Annons