Nattsvart på Olympia

12 augusti, 2012 |

Kalmar FF förlorade söndagens möte med Helsingborgs IF med 7-2

Kalmar FF förlorade söndagens allsvenska bortamatch mot Helsingborgs IF med 7-2, efter 4-1 i paus. KFF:s mål gjordes av Etrit Berisha (straff) och Papa Diouf.

Det blev ingen rolig söndagseftermiddag för Kalmar FF i mötet med Helsingborgs IF inför 9150 åskådare på Olympia. Redan efter 14 minuter ledde hemmalaget med 2-0 efter mål av Alfred Finnbogason och Thomas Sörum.

I den 37:e minuten tändes hoppet när Etrit Berisha reducerade till 1-2 på straff efter att nenad Djordjevic blivit nedriven av Pär Hansson. Men hoppet släcktes tämligen omgående när hemmalaget kunde göra ytterligare två mål inna paus genom Alfred Finnbogason och Jare Uronen.

I början på andra halvlek fick KFF kontakt igen när Papa Diouf satte 4-2 på nick efter ett fint inlägg av Tobias Eriksson.

Men dagens match blev aldrig spännande och hemmalaget kunde till slut springa ifrån målmässigt och vinna med klara 7-2. Rachid Bouaouzan utökade till 5–2 i den 57:e minuten innan Daniel Nordmark satte en vacker frispark till 6–2. Álvaro Santos satte punkt på matchen med sitt 7–2-mål i matchminut 82.