Nils Fröling lämnar Kalmar FF

29 december, 2021 | Nyhet


Nils Fröling, vars kontrakt med Kalmar FF löper ut efter denna säsongen, förlängs inte.

Nils Fröling kom till Kalmar FF:s U19-lag inför säsongen 2018 men blev snabbt uppflyttad till A-laget. Redan i april kom debuten när han fick hoppa in i 3-0-segern mot Malmö FF på Guldfågeln Arena. Två veckor senare kom första starten mot IK Sirius då han även blev stor matchhjälte med matchens enda mål. Året därpå vann han Kalmar FF:s interna skytteliga i Allsvenskan med fem gjorda mål. Totalt har det blivit 79 allsvenska matcher och 13 mål i den rödvita tröjan.

Vi vill rikta ett stort tack till Nils för alla hans insatser i den rödvita tröjan och önskar honom lycka till med sin fortsatta fotbollskarriär!

Nils Fröling
– Tack så mycket för dem här fyra åren. Det har varit en otroligt värdefull och rolig tid jag har haft i KFF. Jag känner att jag behöver testa vingarna och se hur långt jag kommer. Förhoppningsvis i framtiden kommer jag vara en Kalmar-spelare igen! Att gå till en annan allsvensk klubb var aldrig aktuellt. Jag vill passa på att tacka alla spelare, ledare och alla på kansliet! Jag vill också rikta ett stort tack till Rasmus Elm som har hjälpt mig otroligt mycket genom alla år jag varit i föreningen. Tack också till Henrik Rydström och Stefan Larsson för ett fantastiskt år!


Annons