Nouri: ”Känns väldigt smickrande”

11 november, 2013 |

Fem frågor till Emin Nouri som i lördags på Kalmar FF Galan fick motta priset som Årets spelare i Kalmar FF

Fem frågor till Emin Nouri som i lördags på Kalmar FF Galan fick motta priset som Årets spelare i Kalmar FF

1. Vid lördagens Kalmar FF Galan på Guldfågeln Arena fick du utmärkelsen Årets spelare i Kalmar FF samt Supporterunionens hederpris för den mest värdefulla spelaren. Är du förvånad?
– Lite grann skulle jag säga. Jag vet att jag har presterat bra under säsongen, men samtidigt har hela laget gjort det bra så att det skulle bli just jag var lite överraskande. Själv trodde jag priset skulle gå till Etrit Berisha, så jag får väl tacka Svante Samuelsson som skeppade iväg honom till Italien.

2. Vilken utmärkelse smäller högst?
– Det går inte att jämföra. Båda utmärkelserna betyder lika mycket för mig, men det är klart att få fansen pris är smickrande. Det är ett kvitto på att man gjort det bra under året och att man är en uppskattad spelare. Jag är väldigt glad och det känns väldigt smickrande.

3. Hur ser du annars på säsongen?
– Vi har gjort det fantastiskt bra och svarat för en prestation över förväntan. Det känns också som en liten revansch för oss efter lite sämre resultat de tre senaste säsongerna. Roligt också att se att många av de yngre spelarna har klivit fram och gjort det bra. Det är ett tecken på att det finns en framtid i laget. Att vi skulle plocka en bronsmedalj var det nog inte många som trodde på.

4. Säsongens är slut och snart väntar efterlängtad semester. Ska du göra något speciellt?
– Träna, träna och åter träna. Jag kommer att köra med A-laget fram till den 28:e november och efter det ska jag vara med och träna med tipselitlaget. Det har blivit en liten speciell situation för mig eftersom jag inte har något kontrakt över nästa säsong och därför väljer jag att koncentrera mig på träningen istället för någon utlandssemester.

5. Till sist. Du sitter som sagt på ett utgående kontrakt. Hur ser din framtid ut?
– Jag och Thomas (KFF:s sportchef) har träffats ett par gånger och vi vet vart vi har varandra. Jag trivs väldigt bra med alla i föreningen och min förhoppning är att vi ska komma överens om ett nytt kontrakt. Men samtidigt har jag en dröm att någon gång få spela utomlands. Vi får helt enkelt se vad framtiden utvisar.

Annons