Nu lanserar vi Kalmar FF Play

31 maj, 2021 | Nyhet

Det är med stor glädje och stolthet vi äntligen kan presentera vår nya satsning Kalmar FF Play tillsammans med Sportway. En tjänst för dig som vill hänga med och ta del av hemmamatcherna med U21, U19 och U17-laget. Med hjälp av AI-teknik sänds matcherna helt automatiserat och ser till att du inte missar någonting av det som händer från Gastens A-plan. Alla medlemmar och säsongskortsinnehavare i Kalmar FF får testa på tjänsten för 1 kr/per månad i tre månader. Därefter kostar tjänsten 59 kr i månaden (ord pris för övriga är 99 kr i månaden). Genom att teckna ditt abonnemang är du samtidigt med och stöttar föreningen ekonomiskt. Detta ingår i paketet:

  • Alla matcher från Gasten A med U21, U19 och U17-laget.
  • Vissa utvalda träningar med A-laget 

Markus Rosenlund, Klubbchef Kalmar FF
– Det här är ytterligare ett led i att utveckla vårt innehåll i våra digitala kanaler. Vi ser ett ökat intresse för att följa Kalmar FF:s akademilag och har under en tid tittat på hur vi kan höja upp bevakningen. Vi tror att detta är början av ett långt samarbete tillsammans med Sportway där vi kan erbjuda framtidens livesändningar i en bra paketering. En viktig parameter för oss i diskussionerna har varit att det ska vara förmånligt att följa matcherna som supporter till en vettig peng. Där känner jag att vi har hittat ett bra upplägg där man samtidigt är med och stöttar föreningen ekonomiskt. 

Daniel Franck, VD på Sportway
–  Vi är glada över att kunna erbjuda vår AI-lösning även för direktsändning av fotboll. Algoritmen har tagits fram ihop med vår partner Live Arena och integrerats i vår sändningsplattform. Bildproduktionen blir väldigt behaglig för tittaren, samtidigt som de ekonomiska skalfördelarna är stora. Produktionskostnaden per match sjunker snabbt ju fler matcher systemet producerar.

Så här tecknar du ditt KFF-abonnemang
1. Gå in via länken här!
2. Klicka på ett av de kommande evenemangen under rubriken ”Upcoming”. Tex. U17: Kalmar FF- FK Karlskrona
3. På rutan som kommer upp klickar du på ”Buy”.
4. Välj vilket paket du vill teckna. Antingen som medlem eller säsongskortsinnehavare. Är du varken medlem eller säsongskortsinnehavare? Klicka på ”Månadskort Ej Medlem”. 
5. I nästa steg lämnat du fältet tomt och klickar på ”Purchase”. 
6. Fyll i dina kortuppgifter
7. Klart

Annons