Nya spelare födda 2006 klara för Kalmar FF:s akademi

18 februari, 2022 | Nyhet

Idag presenterar vi nya spelare, födda 2006, till Kalmar FF:s akademi. Vi hälsar William, Zakarias, Isaac och Danilo hjärtligt välkomna till föreningen.

William Andersson 2006, Central mittfältare från FK Karlskrona.
– En spelare med fin teknik och positionering på plan. Bra i presspel och bra i defensiva omställningar, en klassisk mittfältsmotor. William har redan nu anslutit till vår U19 trupp och tränar och spelar under våren matcher med Kalmar FF Akademi.

Zakarias Råvik, Mittback från Waggeryds IK
– Lugn och bollsäker mittback. Bra i försvarsspelet och rejäl i närkamper. Har bra blick för spelet och bra positionering på plan. Zakarias kommer flytta ner till Kalmar i sommar och ansluter till Akademin i början av Juli.

Isaac Abrego Olausson, Mittback från FK Karlskrona
– En rörlig mittback med bra teknik och positionering på plan. Är snabb i tanke och beslut på planen. En kraftfull spelartyp med snabba förflyttningar. Isaac har redan nu anslutit till vår U17 trupp och tränar och spelar under våren matcher med Kalmar FF Akademi.

Danilo Ireflod, Forward från Nacka FC
– En forward som kan spela centralt eller på en kant. Har en bra teknik och fint rörelsemönster. Fin timing i rörelser i förhållande till boll och medspelare. Danilo kommer flytta ner till Kalmar i sommar och ansluter till Akademin i början av Juli.


Isaac Abrego Olausson
William Andersson
Zakarias Råvik
Annons