Nya utmaningar väntar för Torbjörn Arvidsson

29 november, 2019 | Nyhet

Idag blev det klart att Torbjörn Arvidsson lämnar Kalmar FF och återgår till sin tidigare roll som assisterande tränare i Halmstads BK.

– Jag vill tacka alla spelare, ledare och medarbetare runt Kalmar FF och så klart även alla supportrar runt föreningen som stöttade laget under en fantastisk avslutning på säsongen. Det har varit en intressant resa under året där vi lärt oss mycket på vägen. Mitt mål har varit att växa tillsammans med Kalmar FF och Kalmar som stad. Efter säsongen har det varit svårt för föreningen att ge några klara besked kring min framtid, vilket jag har full förståelse för. Vid sidan av detta har jag fått ett spännande jobberbjudande att återvända till Halmstads BK och valt att tacka ja till det. Däremot kommer jag bo kvar i Kalmar och vill passa på att önska Kalmar FF och hela föreningen ett stort lycka till med kommande utmaningar, säger Torbjörn Arvidsson till kalmarff.se.Annons