Nyhet i shopen

14 april, 2022 | Nyhet

Idag lanserar vi ytterligare en nyhet i shopen på Guldfågeln Arena. Denna gång handlar det om Kalmar FF-supportern Marcus Karlströms bok ”Från pappas knä till pressläktaren”.

Beskrivning av boken
”Alla har vi en gång varit där. Från dagen jag såg min första match var jag förtrollad av den förening som i mer än tjugo år har präglat min vardag och min helgdag. Efter att ha misslyckats att ta mig in på journalistutbildningen började jag skriva texter för hemsidan SvenskaFans om mitt lag Kalmar FF. Jag blev aldrig fotbollsproffs, men jag fick träffa mina hjältar. Detta är en berättelse om en liten pojke vars enda dröm var att spela på Fredriksskans och arbeta som sportjournalist. Efter tjugo år av supporterskap och över trettio krönikor lästa av tusentals likasinnade, har ni min historia. Från pappas knä på Fredriksskans huvudläktare, till pressläktaren.”

Annons